ΑΕΚ Β': Χωρίς Μπακάκη κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας

Newsroom
ΑΕΚ Β': Χωρίς Μπακάκη κόντρα στον Καραϊσκάκη Αρτας

bet365

Η ΑΕΚ Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Εκτός λίστας ο Μπακάκης.

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη θα επιδιώξει η ΑΕΚ Β' στη Super League 2, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται το Σάββατο (20/11, 15:00) την ΑΕ Καραϊσκάκης Αρτας που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Για το εν λόγω παιχνίδι, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Μιτάι, Λάτσι, Άγγελου Αγγελόπουλου, Ευθύμη και Αποστόλη Χριστόπουλου και Γερολέμου, καθώς επέστρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις. Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας επιθετικός Γιανίς Αμούρ και ο Βεντάντ Ραντόνια για προληπτικούς λόγους.

Επίσης από την λίστα απουσιάζει το όνομα του Μιχάλη Μπακάκη, παρά την εξαιρετική του παρουσία στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Οφρυδόπουλος για το ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης:

Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γκολφίνος, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία.

ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα