Παναθηναϊκός Β'- ΑΕΚ Β' 0-2 (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός Β'- ΑΕΚ Β' 0-2 (vids)

bet365

Με γκολ του Κοσίδη στο 70᾽και του Γιούση στο 96᾽ από ισάριθμες ασίστ του Μιχάλη Μπακάκη η πολύ καλή ΑΕΚ Β' νίκησε τον κάκιστο Παναθηναϊκό Β' στην Λεωφόρο στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της SL2.

Έτσι έπαιξαν

Ο Παναθηναϊκός Β’ του Γιάννη Βονόρτα ξεκίνησε με τον Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Μαρτίνης, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Σένκεφελντ με τον Σιδερά στο κέντρο της άμυνας. Ο Θεοχάρης σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας μπροστά του Καρβούνη και Ηλιάδη. Στο ένα άκρο της επίθεσης ο Νγκμπακοτό, στο άλλο ο Τσιριγώτης και στην κορυφή ο Σέχου. Στο 32´ ο Σένκεφελντ τραυματίστηκε και πήρε την θέση του ο Αντωνίου.

Η ΑΕΚ B' του Σωκράτη Οφρυδόπουλου παρατάχθηκε με τον Χατζηεμανουήλ στην εστία. Δεξιός μπακ ο Μπακάκης, αριστερός ο Μπούσης και ο Κορνέζος με τον Γιαννούτσο οι δύο στόπερ. Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπτης, Γέβτιτς στην μεσαία γραμμή, δεξιός εξτρέμ ο Ραντόνια, αριστερός ο Γιούσης και στην κορυφή ο Κοσίδης.

Καλύτερη αλλά ακίνδυνη η ΑΕΚ

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ ήταν εκείνη που έφτανε με καλύτερες αξιώσεις και προϋποθέσεις έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή της και τα καλά της διαστήματα σε ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι είχαν κακό αγωνιστικό πρόσωπο αλλά παρόλα αυτά δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά, με εξαίρεση ένα τρομερό σουτ του Γέβτιτς στο 38᾽ που έβγαλε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ξενόπουλος. Αυτή ήταν και η μοναδική δυνατή στιγμή του πρώτου μέρους.

Κυριαρχία της Ένωσης και νίκη με Κοσίδη και Γιούση

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, έβαλε την μπάλα κάτω, κυκλοφόρησε σωστά και έδειξε πως είναι μια ομάδα με αρετές και δουλεμένη σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που ήταν κακός και περίμενε τα πάντα από τα δεξιά με τις συνεργασίες του Βαγιαννίδη με τον Νγκμπακοτό.

Η Ένωση είχε απειλητικές επισκέψεις στην εστία του Ξενόπουλου και η ανωτερότητά της καρποφόρησε στο 70᾽ όταν ο Μπακάκης από δεξιά γύρισε την μπάλα και ο Κοσίδης με άμεση εκτέλεση την έστειλε στο πλεκτό για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Στα... καπάκια, μάλιστα, ο Μουστακόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας και νικήθηκε από τον πορτιέρε του Παναθηναϊκού στο τετ α τετ.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει, η ΑΕΚ είχε λύσεις ανασταλτικά. Μάλιστα ήταν εκείνη που έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Ιατρούδη στο 90᾽. Η μόνη αντίδραση του συνόλου του Βονόρτα ήταν στο 93᾽ με μια άστοχη κεφαλιά του Ματσαδέ. Οι φιλοξενούμενοι... κλείδωσαν την νίκη με γκολ του Γιούση στην τελευταία φάση του ματς, όταν με σουτ πάλι από ασίστ του αρχηγού Μπακάκη, ο νεαρός εξτρέμ της ΑΕΚ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Βαγιανίδης, Σένκεφελντ (36᾽ Αντωνίου), Ενγκμπακοτό (83᾽ Τουρκοχωρίτης), Σιδεράς, Θεοχάρης (83᾽ Ρόμπι), Σέχου, Καρβούνης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης (83᾽ Ματσαδές), Ηλιάδης (65᾽ Κούτσιας).

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης (76᾽ Αρβανίτης), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Μπακάκης, Μπάμπης (68’ Μουστακόπουλος), Σαμπανάτζοβιτς, Γέβτιτς (76᾽ Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης, Ραντόνια (87’ Σταμούλης), Κοσίδης (87᾽ Ιατρούδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα