Το πανόραμα στον Νότιο όμιλο της Super League 2: Νίκες για Αιγάλεω, Καλλιθέα και Κηφισιά

Δημήτρης Σαμόλης
Το πανόραμα στον Νότιο όμιλο της Super League 2: Νίκες για Αιγάλεω, Καλλιθέα και Κηφισιά

bet365

Η Κηφισιά άλωσε την Άρτα και επικράτησε 0-2 του Καραϊσκάκη, το Αιγάλεω επιβλήθηκε 0-1 της Ζακύνθου, ενώ η Καλλιθέα πέρασε νικηφόρα από την Ιεράπετρα, κερδίζοντας 1-2.

Με τρία «διπλά» ξεκίνησε το Σάββατο (13/11) η 2η αγωνιστική στον Νότιο όμιλο της Super League.

Καραϊσκάκης - Κηφισιά 0-2

Η Κηφισιά έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση (2-0) στην πρεμιέρα σε βάρος του Παναθηναϊκού Β'. Η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε 0-2 του Καραϊσκάκη. Άνοιξε το σκορ στο 23' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντοριβάλ, ενώ προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, στο 39', ο Καραγκούνης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Σκόρερ: 23' φάουλ Ντοριβάλ, 39' σουτ Καραγκούνης

Κόκκινη: 32' Γλυνός

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Βαφειάδης, Ναζίμ, Δερμιτζάκης, Σταματής, Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (35′ Ρουμπανγκούκα).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Παπασάββας, Τετέι, Καραγκούνης

Ζάκυνθος - Αιγάλεω 0-1

Μετά το 1-1 με τα Χανιά στην πρεμιέρα, το Αιγάλεω κατέκτησε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Επικράτησε 0-1 της Ζακύνθου, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 15' ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Αναστασίου. Το «Σίτι» έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ η επτανησιακή ομάδα έχασε τον ματέους στο 83', ο οποίος διεκομίσθη στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού του.

Σκόρερ: 15' κεφ. Αρναρέλλης

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Πατσιογεώργος, Ματέους (83' λ. τρ. Μυλωνάς), Κολεύρης, Κούνια, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Κοναγκάγια, Ντάσης, Μαρίνος, Τελλέν, Καψάσκης (70' Παναγιωτόπουλος).

ΑΙΓΑΛΕΩ: (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος, Τριμμάτης (78' Τσιτσατής), Αρναρέλλης (78' Καββαδίας), Τσιλιγκίρης, Μπαρμπαρούσης (17' λ.τρ. Σαμπανίδης, 90'+1' Καλύβας).

ΟΦ Ιεράπετρας - Καλλιθέα 1-2

Στον πρώτο της αγώνα για εφέτος, καθώς η πρεμιέρα με τη Ζάκυνθο είχε αναβληθεί, η Καλλιθέα επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του ΟΦΙ. Η αθηναϊκή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 29' με κεφαλιά του Δούμτση, ενώ στο 68' ο Μουνιέ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2. Το μόνο που κατάφερε η Ιεράπετρα ήταν να μειώσει με πέναλτι του Μεσιδόρο στο 70' (το είχε κερδίσει στο 69' ο Χιμένεθ από τον Ευαγγέλου).

Σκόρερ: 70' πεν. Μεσιδόρο - 29' κεφ. Δούμτσης, 68' Μουνιέ

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Ντελορέντζι, Ντι Λορέντζο (62' Βουό), Κάρδαρης, Ψάνης, Λεμονής, Μπενίτες (75' Κατάλντι), Μεσιδόρο (86' Τασιούλης), Αντερέγκεν, Χιμένεθ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση (61' Κότσικας), Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (72' Τσιντώνης), Δούμτσης (77' Βασιλούδης), Μάλτσι (77' Κωστίκα).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ Καραϊσκάκης-Κηφισιά 0-2

Ζάκυνθος-Αιγάλεω 0-1

ΟΦ Ιεράπετρας-Καλλιθέα 1-2

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Κυριακή 14/11/ (15:00)

Παναθηναϊκός Β'-ΑΕΚ Β'

Εργοτέλης-Επισκοπή

Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος

Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός

Χανιά-Ηρόδοτος


Η βαθμολογία

1.Κηφισιά 6

2.Αιγάλεω 4

3.ΑΕΚ Β 3

4.Διαγόρας 3

5.Καλλιθέα 3

6.Καραϊσκάκης 3

7.Λεβαδειακός 3

8.Ρόδος 3

9.Χανιά 1

10.Αστέρας Βλαχιώτη 0

11.Επισκοπή 0

12.Εργοτέλης 0

13.Ζάκυνθος 0

14.Ηρόδοτος 0

15.Καλαμάτα 0

16.ΟΦ Ιεράπετρας 0

17.Παναθηναϊκός Β 0

*Αιγάλεω, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά έχουν από 2 αγώνες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα