Με Ινγκασον ο ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Με Ινγκασον ο ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Πανσερραϊκό

bet365

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/11) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα πάρει χρόνο συμμετοχής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας τους ως ΠΑΟΚ Β’ το Σάββατο (13/11) στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή, που θα έχει μαζί του για το παιχνίδι, με τον Ισλανδό στόπερ να συμμετέχει σ’ αυτή και να αναμένεται να πάρει, όπως στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’, χρόνο συμμετοχής σε μια προσπάθεια να αποκτήσει ρυθμό και να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ Β’ θα στερηθεί, λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες, των υπηρεσιών των Τσαούση, Κουλιεράκη, Ουεντραόγκο, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του παίκτες όπως οι Λύρατζης , Τσιγγάρας και Κούτσιας.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για το αυριανό παιχνίδι είναι οι:

Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Τσοπούρογλου, Ίνγκασον, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Γρόσδης.

paok_b

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα