Την Τρίτη η συνάντηση Super League 2 με Οικονόμου για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ

Newsroom
Την Τρίτη η συνάντηση Super League 2 με Οικονόμου για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ

bet365

Η επιτροπή της Super League 2 θα έχει συνάντηση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το αδιέξοδο με την ΕΡΤ αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Η ΕΡΤ έχει απαντήσει αρνητικά στο αίτημα των ομάδων να αυξήσει την πρότασή της και εμμένει σε εκείνη που έκανε για την αγορά των «δικαιωμάτων» της κατηγορίας και η οποία ανέρχεται σε 4,3 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά της η Super League 2 είχε στείλει αίτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου προκειμένου να συναντηθεί μαζί του άμεσα για να βρεθεί λύση.

Η συνάντηση αυτή «κλείδωσε» για το απόγευμα της Τρίτης (26/10) στις 18:30, σε ένα καθοριστικό ραντεβού για το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η κατάσταση με το τηλεοπτικό συμβόλαιο της κατηγορίας.

Την επιτροπή της Super League 2 η οποία θα συναντηθεί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο θα την αποτελούν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος (πρόεδρος), Χαράλαμπος Σταμούλης (α’ αντιπρόεδρος – Απόλλων Πόντου), Αχιλλέας Μπίκας (β’ αντιπρόεδρος – Βέροια), Αλέξης Κούγιας (ΑΕΛ), Χρήστος Πρίτσας (Κηφισιά), Κώστας Καραπαπάς (Ολυμπιακός Β’) και Γιάννης Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός Β’).

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα