Συνάντηση Super League 2-ΕΡΤ και νέο Δ.Σ.

Newsroom
Συνάντηση Super League 2-ΕΡΤ και νέο Δ.Σ.

bet365

Η πλευρά της διοργανώτριας αρχής είχε επαφή με την ΕΡΤ, η πλευρά της τελευταίας προσφέρει τα ίδια με πέρσι χρήματα και όλα δείχνουν πως η σέντρα πάει για Νοέμβριο.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/10) συνάντηση της πλευράς της Super League 2 με την αντίστοιχη της ΕΡΤ, με θέμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο της κατηγορίας. Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, όμως οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το κρατικό κανάλι προσφέρει όσα χρήματα έδινε αθροιστικά πέρσι σε SL2&FL, τα οποία και υπολογίζονται σε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα γίνεται λόγος για υπογραφή τριετής συμφωνίας (λόγω και του σχετικού αθλητικού νόμου), ενώ πρόθεση είναι εκτός του φιξ ποσού που θα πάρει η κάθε ομάδα, να υπάρχουν και μπόνους ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε να λάβει εγγράφως την πρόταση και για αυτό τη Δευτέρα (18/10) θα υπάρξει νέο Δ.Σ. με πρώτο θέμα την εξέλιξη στα τηλεοπτικά. Κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τις «ενδείξεις» πως η σέντρα «πάει» για το Νοέμβριο και όχι για τις 24 του μηνός που έχει, τελευταία, ειπωθεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18.10.21 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέματα ημερησίας διάταξης:
1) Ενημέρωση για την συνάντηση με την ΕΡΤ
2) Αγωνιστικά θέματα
3) Διάφορα θέματα».

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα