Η Super League 2 πάει για 4η αναβολή της σέντρας

Newsroom
Η Super League 2 πάει για 4η αναβολή της σέντρας

bet365

Η κατηγορία δεν αναμένεται να ξεκινήσει ούτε στις 10 του μηνός και η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη είναι πλέον για 16 Οκτωβρίου.

Super League 2 χωρίς αναβολές, καθυστερήσεις κτλ δεν γίνεται. Η 2η κατηγορία έχει μακρά παράδοση να μην ξεκινά ποτέ στην ώρα της και πλέον οδεύουμε για την 4η, μέχρι στιγμής, αναβολή της σέντρας για τη νέα σεζόν.


Αρχικά είχε οριστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου, μετά πήγε για τις 26/9, ύστερα για τις 10 Οκτωβρίου αλλά πλέον η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη κάνει λόγο για 16 του μηνός. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στη νέα κατηγορία, καθώς Καβάλα, Ρόδος και Δόξα Δράμας προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο με σκοπό να προσβάλουν την απόφαση της ΕΕΑ που δεν τους δίνει το «ok» να συμμετάσχουν στην κατηγορία.

Οι αποφάσεις για τις υποθέσεις τους αναμένονται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, άρα κλήρωση δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα και αυτόματα… πάμε για αργότερα για βλέπουμε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα