Καβάλα: Δεύτερο «όχι» από την ΕΕΑ για συμμετοχή στη Super League 2

Καβάλα: Δεύτερο «όχι» από την ΕΕΑ για συμμετοχή στη Super League 2

bet365

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού απέρριψε για δεύτερη φορά το αίτημα της Καβάλας για συμμετοχή στη Super League 2. Η αντίδραση του Άλεξ Χαντιτάτζι.

Δεύτερο «όχι» από την ΕΕΑ στην Καβάλα, που ζητούσε την ανάκληση της πρώτης απόφασης (μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής). Οι «Αργοναύτες» έτσι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, απόφαση που εκνεύρισε τον Άλεξ Χαντιτάτζι.

Ο Ιρανός παράγοντας, που έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας έκανε λόγο για απόφαση που έχει πολιτικό κίνητρο και για μια αθώα πόλη που τιμωρείται:

«Θα πολεμήσω αυτή την άδικη απόφαση στα νομικά δικαστήρια. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την απόφαση που αξίζει αυτή η πόλη και η ποδοσφαιρική ομάδα».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED