Φιλική ήττα με 2-0 για την ΑΕΚ Β' από τη Νίκη Βόλου

Φιλική ήττα με 2-0 για την ΑΕΚ Β' από τη Νίκη Βόλου

bet365

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε την ήττα και στο δεύτερο φιλικό της τεστ, αυτή τη φορά από τη Νίκη Βόλου με 2-0.

Η ΑΕΚ Β' συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πορταριά και στο δεύτερο φιλικό της στο ΕΑΚ Βόλου γνώρισε την ήττα (2-0) από τη Νίκη αυτή τη φορά. Είχε προηγηθεί το 1-0 από τη Ρόδο.

Οι κιτρινόμαυροι του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, που είχαν απουσίες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με κεφαλιά του Κάσσου, ενώ στο 16' με κοντινό σουτ του Γκαρσία η Νίκη Βόλου έφτασε στο 2-0.

Λίγο πριν το ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας ο Γιώργος Γιαννούτσος. Η ΑΕΚ Β' αντέδρασε στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι του Αποστόλη Χριστόπουλου στο 56'.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Γκαρσία, Ροχάνο. Αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μέτσε, Βασιλείου, Γ. Κυρίτσης, Μπόσιο, Αλτιτζής, Τζιώρας, Τσουκαλάς.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Γιαννούτσος (44' λόγω τραυματισμού Κώτσιος) Μπούσης, Μουστακόπουλος (75' Κορομηλάς) Μπάμπης, Αμούρ (46' Γεωργέας) Γερολέμου (89' Μαντζουρανάκης) Γιούσης, Ιατρούδης (46' Απ. Χριστόπουλος)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα