Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Ηρακλή

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Ηρακλή

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Ηρακλή

bet365

Ο Ηρακλής μετά την οριστική συμφωνία με την Τρίγλια άρχισε ήδη τον προγραμματισμό του για τη σεζόν που θα τον βρει στη Super League 2. Τι είπε ο μεγαλομέτοχος της Τριγλίας.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι του επιθετικού Μιχάλη Μπαστακού, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Διαγόρα Ρόδου.

Κατά τα άλλα στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας, Στράτος Ευγενίου, που μίλησε για τη συμφωνία με τον Ηρακλή και αρκετά ακόμα θέματα.

Για το deal είπε: «Εχουμε τελειώσει, έχει γίνει η συμφωνία, μέχρι τη Δευτέρα θα έρθουν κάποια χρήματα στην πλευρά της Τρίγλιας από τον Ηρακλή, είναι μια προκαταβολή για τις μετοχές. Τη Δευτέρα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία, τα υπόλοιπα θα τακτοποιηθούν από επιχορηγήσεις ή από όποιον επενδυτή βρει ο ΓΣ του Ηρακλή για να μας ικανοποιήσει. Μετά από αυτό εγώ αποχωρώ από το ποδόσφαιρο. Θα είμαι στη Τρίγλια, θα πρέπει να φτιάξουμε μια νέα ομάδα. Μέχρι την πλήρη εξόφληση η ομάδα θα λέγεται Τρίγλια αν και μπορεί να υπάρχει το Η στο σήμα. Έχουμε ζητήσει σαν έδρα το Καυτανζόγλειο».

Για το οικονομικό σκέλος τόνισε: «Τα μεγέθη της κατηγορίας που θα παίξει ο Ηρακλής είναι τέτοια που μπορεί να ανταπεξέλθει με τον κόσμο του. Για να έρθουν κάποιοι επενδυτές θα πρέπει να ανακοινωθεί η συμφωνία και κάποια δεδομένα που δεν υπήρχαν. Από τη στιγμή που θα ικανοποιηθεί η Τρίγλια στο οικονομικό, είναι θέμα του ΓΣ πως θα το διαχειριστεί. Το φώναζα τόσο καιρό και νομίζω το έχουν καταλάβει όλοι στον Ηρακλή. Είναι η τελευταία ευκαιρία του Ηρακλή και δεν πρέπει να γίνουν λάθη. Αλλά πρέπει να υπάρξει προσοχή γιατί μπορεί να γίνει ταφόπλακα του Ηρακλή.

Μαζί με την εγγυητική, η ομάδα θα χρειαστεί κοντά στο 1 εκατ.ευρώ για να καταφέρει να παλέψει την κατηγορία. Αν θέλει να ανέβει θα πρέπει να φτάσει κοντά στο 1,5 εκατ.ευρώ. Είπα στους ανθρώπους του Ηρακλή πως δεν μπορούν να περιμένουν την επόμενη χρονιά η ομάδα να παίζει στη Σούπερ Λιγκ 1. Θέλει γερές βάσεις, διασυνδέσεις. Εγώ θα μιλήσω με τον Καρυπίδη για να βοηθήσει την κατάσταση στον Ηρακλή, όχι οικονομικά αλλά με παίκτες. Εμείς στην Τρίγλια έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και μας ενδιαφέρει να μην πάει χαμένη αυτή η προσπάθεια. Ό,τι μπορεί να περάσει από το χέρι μου θα βοηθήσω. Όπου χρειάστηκε βοήθεια ο Καρυπίδης, εμείς τον βοηθήσαμε».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα