ΑΕΛ: Πρώτη με ευχές για άμεση επιστροφή στην Super League Interwetten (pics)

ΑΕΛ: Πρώτη με ευχές για άμεση επιστροφή στην Super League Interwetten (pics)

bet365

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα η ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να έχουν ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Super League Interwetten.

Με πολλές αλλαγές, όχι τόσο στο έμψυχο υλικό, αλλά στο προπονητικό τιμ και την διοίκηση, η ΑΕΛ ξεκίνησε στο στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά. Μια νέα χρονιά που την βρίσκει στην Super League 2, μια κατηγορία που όλοι στην Λάρισα θέλουν να αποχωριστούν με την πρώτη και να επιστρέψουν άμεσα στα... μεγάλα σαλόνια.

Αυτή ήταν και η ευχή που ακούστηκε από όλους, δηλαδή η επιστροφή στην Super League Interwetten από την πρώτη χρονιά. Τα ηνία της ομάδας θα έχει ο Κώστας Φραντζέσκος, με συνεργάτες τους Ηλία Κώτσιο και Μιχάλη Ζιώγα. Αλλαγές όπως αναφέραμε υπάρχουν και στην διοίκηση, καθώς στον προεδρικό θώκο βρίσκεται ο Γρηγόρης Πρεζεράκος, ενώ υπάρχουν και 6 αντιπρόεδροι, με τον Τάκη Παραφέστα να έχει αναλάβει το πόστο του Γενικού Διευθυντή.

Οι αλλαγμένοι «βυσσινί» όπως αναφέραμε έκαναν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση με τον Β' Αντιπρόεδρο, Ζήση Ντελόπουλο και τον Τάκη Παραφέστα να καλωσορίζουν τους παίκτες, ευχόμενοι υγεία και μια καλή χρονιά, αντάξια του ονόματος της ΑΕΛ. Νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδες δεν θέλησαν να πουν μεγάλα λόγια, αλλά όλοι συμφώνησαν πως θα δώσουν τα πάντα για να επιστρέψει η ΑΕΛ στην Super League Interwetten.

Η πρώτη της

Ο Κώστας Φραντζέσκος

Η πρώτη της ΑΕΛ

Το νέο προπονητικό τιμ της ΑΕΛ

Η πρώτη της ΑΕΛ

Η πρώτη της ΑΕΛ

Η πρώτη της ΑΕΛ

Η πρώτη της ΑΕΛ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED