Μάθαμε (για την ώρα) και τις 36 ομάδες της νέας Super League 2

 Μάθαμε (για την ώρα) και τις 36 ομάδες της νέας Super League 2

bet365

Με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα και με αστερίσκο πως στην Ελλάδα όλα αλλάζουν, διαμορφώθηκε το παζλ της νέας κατηγορίας. Η Ρόδος είναι ο Δήμος με τους περισσότερους «εκπροσώπους»!

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (11/7) τα play off της Γ' Εθνικής και έτσι «μάθαμε» και την 4η ομάδα που θα ανέβει στην υπό διαμόρφωση Super League 2 μέσω της συγκεκριμένης κατηγορίας, καθώς ο Ορφέας Ξάνθης πήρε το «εισιτήριο» που εκκρεμούσε και ακολούθησε Κηφισιά, Ηρόδοτο και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ξέρουμε και τις 36 ομάδες της καινούργιας δεύτερης τη τάξη επαγγελματικής κατηγορίας, όμως ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά πως εκείνες τελικά θα στελεχώσουν τους δύο της ομίλους. Οι λόγοι αρκετοί. Υπάρχουν «ερωτηματικά» πόσες θα πληρούν τις προϋποθέσεις (μετοχικό κεφάλαιο, εγγυητική κτλ) και αν θα προκύψουν νέες δικαστικές εκκρεμότητες, ενώ την ίδια στιγμή ο Ηρακλής αναμένεται να πάρει το ΑΦΜ της Τρίγλιας και να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ελλάδα γαρ, συνηθισμένοι σε αυτά.

Παράλληλα επίσημα ανακοινωμένο πως θα συμμετάσχουν ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕ Καραϊσκάκης που υποβιβάστηκαν φέτος από την SL2 δεν υπάρχει, αν και θεωρείται τυπικό.

Για την οικονομία της κουβέντας θα θεωρήσουμε πως δεν θα αλλάξει κάτι και παράλληλα ότι ο Γηραιός θα βρίσκεται στη νέα κατηγορία, ώστε να καταγράψουμε τους «36» της νέας Super League 2.

Σε επίπεδο διαμερισμάτων η Μακεδονία διαθέτει τους περισσότερους εκπρόσωπους (8), σε νομού η Αττική διατηρεί τα πρωτεία (6), ενώ σε Δήμου η Ρόδος έρχεται πρώτη με 3! Πάντα βέβαια με τα τωρινά δεδομένα. Αύριο βλέπουμε...

Πιο συγκεκριμένα από τη Μακεδονία θα έχουμε τον ΠΑΟΚ Β', τον Ηρακλή, τη Δόξα Δράμας, τη Βέροια, την Καβάλα, τον Πανσερραϊκό, τον Πιερικό και τον Αλμωπό Αριδαίας. Από την Αττική τον Ολυμπιακό Β', την ΑΕΚ Β', τον Παναθηναϊκό Β', την Καλλιθέα, το Αιγάλεω και την Κηφισιά.

Από τη Θεσσαλία την ΑΕΛ, τα Τρίκαλα, τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Κρήτη θα «εκπροσωπηθεί» με τα Χανιά, τον Εργοτέλη, την Επισκοπή, τον Ηρόδοτο και τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Τα Δωδεκάνησα με τον Ιάλυσο Ρόδου, το Διαγόρα Ρόδου και τη Ρόδο, η Πελοπόννησος με Καλαμάτα, Παναχαϊκή, η Ηπειρος με Θεσπρωτό, ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ η Θράκη με την Ξάνθη και τον Ορφέα Ξάνθης.

Τέλος από 1 ομάδα έχουν Στερεά Ελλάδα (Λεβαδειακός) και Κυκλάδες (Σαντορίνη).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα