Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον προπονητή Μονρόι και τους παίκτες Τσέλιο - Ουνγιαλίδη

Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον προπονητή Μονρόι και τους παίκτες Τσέλιο - Ουνγιαλίδη

bet365

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Ζάιμε Μονρόι, αλλά και των ποδοσφαιριστών Ηλία Τσέλιου και Δημήτρη Ουνγιαλίδη. 

Και επισήμως νέος προπονητής της Ξάνθης είναι ο Ζάιμε Μονρόι, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην U23 της Λιντς. Στο παρελθόν έο 38χρονος έχει εργαστεί ως personal trainer του χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Θεμπάγιος, σκάουτ της Ατλέτικο, τεχνικός διευθυντής στη Reebok Sports Club Soccer Academy (Ισπανία), πρώτος προπονητής και τεχνικός διευθυντής στη Σίδνεϊ Ολίμπικ (Αυστραλία), προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε καμπ της Μπαρτσελόνα, προπονητής στην U14 της Αλκορκόν, βοηθός προπονητής στη Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και σκάουτ για την ομάδα Νέων της Πόρτο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Jaime Monroy είναι ο νέος Head Coach του ΑΟΞ! Η διοίκηση καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Jamie Monroy στην ομάδα της Ξάνθης και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση!».

Η Ξάνθη ανακοίνωσε και την απόκτηση των παικτών Ηλία Τσέλιου και Δημήτρη Ουνγιαλίδη. Αναλυτικά:

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ηλία Τσέλιο και Δημήτριο Ουνγιαλίδη.

Ο Ηλίας Τσέλιος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του κέντρου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος αρχικά στα τμήματα υποδομής της και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Εργοτέλη με τον οποίο πραγματοποίησε πάνω από 90 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εκπροσωπώντας την χώρα μας στις κατηγορίες (U-19 και U-17).

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1994 στην Κοζάνη. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Ζακύνθου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία σε Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια, ΝΠΣ Βόλος και Χανιά.

Ευχόμαστε στους νέους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ καλή επιτυχία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων που έχουν θέσει.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα