Ξάνθη: Στην Ελλάδα ο Μπιλ Πάπας, «τρέχει» κανονικά ο σχεδιασμός

Ξάνθη: Στην Ελλάδα ο Μπιλ Πάπας, «τρέχει» κανονικά ο σχεδιασμός

bet365

Δημοσίευμα από την Αυστραλία, θέλει τον Μπιλ Πάπας να βρίσκεται στην Ελλάδα, με τον ισχυρό άντρα της Ξάνθης να αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως οσονούπω!

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με Μέσα στην Αυστραλία, ο Μπιλ Πάπας είναι μπλεγμένος σ' ένα οικονομικό σκάνδαλο 200 εκατ. δολαρίων, από το οποίο προήλθε κι η παραίτησή του από την Sydney Olympic.

Ο ισχυρός άντρας της Ξάνθης, μάλιστα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα της χώρας, θεωρείται εξαφανισμένος.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία υπόσταση. Το Σάββατο (3/7) στο Gazzetta, σας είχαμε γράψει ότι υπάρχει καμία ανησυχία στην ομάδα, η οποία «τρέχει» κανονικά τον προγραμματισμό της.

Αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις πρώτες μεταγραφές που ανακοίνωσαν όσο και από την επισημοποίηση της συνεργασίας των Ακριτών με τον Ζάιμε Μονρόι, ο οποίο πριν αναλάβει τα ηνία στην Ξάνθη εργαζόταν στην Κ23 της Λιντς.

Ο Άκης Στολτίδης μάλιστα, μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας προχωράει το σχεδιασμό για τη δημιουργία ενός ρόστερ που θα πετύχει ό,τι δεν έγινε πέρυσι: την άνοδο. Αυτό που γίνεται σαφές είναι ότι η χρηματοδότηση της Ξάνθης - τουλάχιστον - για τη σεζόν που έρχεται είναι εξασφαλισμένη.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα «greekherald.com.au», η οποία ασχολείται με θέματα της ομογένειας και της ελληνικής παροικίας, υποστηρίζει ότι ο Μπιλ Πάπας είναι στην Ελλάδα και μάλιστα μέσα στο επόμενο διάστημα θα τοποθετηθεί ο ίδιος επίσημα, δίνοντας απαντήσεις για τα θέματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες. Εκεί, αναμένεται να γίνει σαφές ότι μία εταιρία του κι όχι ο ίδιος προσωπικά εμπλέκονται στην υπόθεση με την τράπεζα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα