«Είμαστε σε επαφή με τον Πάπας, η Ξάνθη είναι εξασφαλισμένη»

«Είμαστε σε επαφή με τον Πάπας, η Ξάνθη είναι εξασφαλισμένη»

bet365

Από την Ξάνθη δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση αναφορικά με την εμπλοκή του Μπιλ Πάπας στο σκάνδαλο για απάτη 200 εκατ. δολαρίων αλλά οι άνθρωποι της ομάδας περνούν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την αποτυχία της ομάδας για να επιστρέψει στη Super League, το τιμόνι της ομάδας έχει δοθεί στον Ιεροκλή Στολτίδη.

Ο σχεδιασμός ήδη τρέχει, με τον 38χρονο Τζέιμι Μονρόε να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος τεχνικός της ομάδας.

Επίσης, ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Χρήστος Μπάτζιος, Αναστάσιος Κρητικός και Αστέριος Γιακουμής. Από εκεί και πέρα αναμένεται να υπάρξουν πολλές προσθήκες. Ο Τσέλιος του Εργοτέλη είναι ένα που απασχολεί και φυσικά δεν είναι το μόνο. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που είναι ήδη κλεισμένοι αλλά τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει προς το παρόν.

Πάντως, το θέμα που απασχολεί τους φιλάθλους είναι φυσικά η υπόθεση του του Μπιλ Πάπας και το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το όνομά του με την τράπεζα στην Αυστραλία Westpac, όπου κατηγορείται για απάτη ύψους 200 εκατ. δολαρίων. Γι' αυτό και παραιτήθηκε από την Σίδνεϊ Ολίμπικ.

Από τους Ακρίτες, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη τοποθέτηση. Ωστόσο, αυτό που λέγεται είναι πως: «Η χρονιά είναι εξασφαλισμένη, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Προχωράμε κανονικά στο σχεδιασμό. Φυσικά και είμαστε σε επικοινωνία με τον Μπιλ Πάπας, δεν ανησυχούμε σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα