Ξάνθη: Ο Μπιλ Πάπας παραιτήθηκε από την Σίδνεϊ Ολίμπικ μετά το σκάνδαλο των 200 εκατ. δολαρίων (pic)

Ξάνθη: Ο Μπιλ Πάπας παραιτήθηκε από την Σίδνεϊ Ολίμπικ μετά το σκάνδαλο των 200 εκατ. δολαρίων (pic)

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας, παραιτήθηκε από την Σίδνεϊ Ολίμπικ μετά το σκάνδαλο απάτης ύψους 200 εκατ. δολαρίων στο οποίο εμπλέκεται.

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας πρωταγωνιστεί στα Μέσα της Αυστραλίας. Κι ο λόγος μόνο καλός δεν είναι.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται, ο Πάπας έχει μηνυθεί από την τράπεζα «Westpac» για απάτη 200 εκατ. δολαρίων,

Μεταξύ άλλων, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι :

«Η Westpac ανακάλυψε "σημαντική πιθανή απάτη" που αφορούσε σε εταιρεία χρηματοδότησης, η οποία ελέγχεται από τον ιδιοκτήτη της Σίδνεϊ Ολίμπικ και η οποία θα μπορούσε να κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που εδρεύει στο Σίδνεϊ έριξε μία βόμβα την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας ότι έχει κινηθεί νομικά σε βάρος της Forum Finance μετά την αποκάλυψη της φερόμενης απάτης. Μία εταιρεία που ελέγχεται από τον Μπιλ Πάπας μηνύθηκε για απάτη ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων».

Προς το παρόν ο Μπιλ Πάπας δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως, ενώ η πολιτειακή αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας καθώς κι άλλες ελεγκτικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα της υπόθεσης.

Πάντως, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα, ο Πάπας δήλωσε την παραίτησή του από το σύλλογο της Σίδνεϊ Ολίμπικ.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρονται οι λόγοι παραίτησης του Πάπας, αλλά είναι σαφές ότι αποτελεί εξέλιξη της νομικής υπόθεσης που τον εμπλέκει.

Και όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό αυτό το θέμα αναμένεται να δημιουργήσουν και πρόβλημα στην Ξάνθη αν και εφόσον ευσταθούν οι κατηγορίες.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED