Μόνο έξι ομάδες με άδεια στη Super League 2

Gazzetta team
Μόνο έξι ομάδες με άδεια στη Super League 2

bet365

Άλλες δύο ΠΑΕ (Τρίκαλα και Νίκη Βόλου) εξασφάλισαν άδεια για το πρωτάθλημα της Super League 2. Μόνο έξι σύλλογοι έχουν αδειοδοτηθεί μέχρι στιγμής, «κόπηκαν» σε δεύτερο βαθμό τα Χανιά και ο Πανσερραϊκός.

Πρόσφατα είχαν εξεταστεί 22 φάκελοι από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ και μόνο τέσσερις ομάδες είχαν πάρει άδεια για τη Super League 2 της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα οι Λεβαδειακός, Ξάνθη, Βέροια και ΑΕΛ.

Σε δεύτερο βαθμό η ΕΠΟ εξέτασε τους φακέλους των Χανίων, του Πανσερραϊκού, των Τρικάλων και της Νίκης Βόλου. Τρίκαλα και Νίκη Βόλου κατάφεραν να πάρουν άδεια, την οποία έχουν εξασφαλίσει συνολικά μέχρι στιγμής μόνο έξι ΠΑΕ.

Αντίθετα δεν κατάφεραν να περάσουν τη διαδικασία τα Χανιά και ο Πανσερραϊκός. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε Χανιά και Πανσερραϊκός, που δεν εξασφάλισαν άδεια βάσει κανονισμών, έχουν δικαίωμα μεταγραφών μόνο Ελλήνων παικτών κάτω των 25 ετών, αλλά και 3 Ελλήνων ή αλλοδαπών ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς και ξένους κάτω των 23 χρονών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα