ΕΠΟ: Μόνο η Βέροια εξασφάλισε άδεια για τη Super League 2

ΕΠΟ: Μόνο η Βέροια εξασφάλισε άδεια για τη Super League 2

bet365

Από τους 22 φακέλους που εξέτασε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, μόνο τέσσερις πήραν άδεια για τη Super League 2. Από τις ομάδες της Football League μόνο η Βέροια!

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξέτασε 22 φακέλους και μόνο τέσσερις ομάδες κατάφεραν να περάσουν επιτυχώς από τη διαδικασία. Ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, η Βέροια και ο Ιωνικός που έχει ήδη προβιβαστεί στη μεγάλη κατηγορία.

Άξιο αναφοράς ότι από τις ομάδες της Football League που θα ανέβουν στη δεύτερη κατηγορία μέσω της αναδιάρθρωσης, μόνο η Βέροια εξασφάλισε άδεια. Όσες «κόπηκαν» έχουν το δικαίωμα έφεσης.

Αναλυτικά:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ:

Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα