Ασταμάτητος Κυζιρίδης: Έδωσε ασίστ στην ήττα της Τσόρουμ

Νότης Χάλαρης
Ασταμάτητος Κυζιρίδης: Έδωσε ασίστ στην ήττα της Τσόρουμ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Έχει φόρα για τα... καλά ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης, ο οποίος παρά την ήττα της Τσόρουμ, κατάφερε να βρει άμεση επαφή με το γκολ καθώς έκανε την ασίστ για την προσωρινή ισοφάριση της ομάδας.

Το ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κυζιρίδη στην Τουρκία με τη φανέλα της νεοφώτιστης Τσόρουμ είναι εντυπωσιακό. Ο Έλληνας εξτρέμ έχει καταφέρει να έχει είτε γκολ, είτε ασίστ και στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί, αποτελώντας ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της κερκίδας.

Ο 26χρονος εξτρέμ έβαλε ξανά το... χεράκι του αλλά αυτή τη φορά, η Τσόρουμ γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την Αλάνιασπορ με 2-1. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν ο άνθρωπος που με δική του εκτέλεση κόρνερ, ο Ραμίρες βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε προσωρινά (1-1) στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτή ήταν η 2η ασίστ του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος ταυτόχρονα μετρά και τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων αγώνων στο τουρκικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να έχει άμεση σχέση με τα πέντε από τα 11 τέρματα που έχουν επιτευχθεί όσο αγωνίζεται με την ομάδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα