Μάτα: Έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ

Μάτα: Έμεινε ελεύθερος από την Γαλατάσαραϊ

Ο Χουάν Μάτα

bet365

Το συμβόλαιο του Χουάν Μάτα με τη Γαλατάσαραϊ ολοκληρώθηκε και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος.

Στην αγορά των ελεύθερων συγκαταλέγεται και με τη... βούλα ο Χουάν Μάτα. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Γαλατάσαραϊ, με την οποία είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώθηκε και δεν θα ανανεωθεί.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε την Τσιμ Μπομ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 16 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Τουρκία, σκόραρε ένα γκολ, μοίρασε μια ασίστ και σήκωσε το τρόπαιο.

«Δεν στεναχωριέμαι γιατί τελείωσε, χαίρομαι γιατί συνέβη.

Για εσάς, θαυμαστές της Τσιμ Μπομ:

Είμαι τόσο περήφανος που θα είμαι μέρος αυτής της οικογένειας για πάντα. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείτε στο γήπεδό μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας είναι απαράμιλλη, μπορώ να σας το πω. Νιώθουμε ΠΑΝΤΑ σαν να παίζουμε στο σπίτι μας. Είστε χωρίς αμφιβολία από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγάπη που δώσατε σε εμένα και την οικογένειά μου παντού: στους δρόμους, στο γήπεδο, στο προπονητικό γήπεδο… Είστε μοναδικοί και απαραίτητοι για τον σύλλογο. Σας εύχομαι όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που σας αξίζουν. Δε θα σας ξεχάσω ποτέ!», ανέφερε μεταξύ άλλων στην μακροσκελή αποχαιρετιστήρια ανάρτηση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα