Σονί: Επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και έδωσε φανταστική ασίστ στην ισοπαλία της Χατάισπορ (vid)

Newsroom
Σονί: Επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και έδωσε φανταστική ασίστ στην ισοπαλία της Χατάισπορ (vid)

bet365

Ο δανεικός επιθετικός από τον Αστέρα Τρίπολης στην Χατάισπορ, Κέβιν Σόνι, επέστρεψε στη δράση μετά από τρεις μήνες και έδωσε φανταστική ασίστ στο ματς πρωταθλήματος με την Γκιρεσούνσπορ.

Ο Κέβιν Σονί ήταν από τους παίκτες που έκανε τη διαφορά την προηγούμενη σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αγωνίστηκε σε 31 ματς, μέτρησε έξι γκολ, δυο ασίστ και ήταν στις επιλογές του Σονγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός ξεκίνησε τη σεζόν στην Ελλάδα, έκανε δύο εμφανίσεις με τους Αρκάδες και στη συνέχεια πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Χατάισπορ, όμως στάθηκε άτυχος.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μετά το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας τραυματίστηκε στον τένοντα, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, έμεινε εκτός τρεις μήνες και έχασε το Μουντιάλ.

Ο Σονί επέστρεψε σήμερα (24/12) στη δράση, καθώς πέρασε ως αλλαγή στον εντός έδρας αγώνα με τη Γκιρεσούνσπορ στο 68' και με φανταστική βαθιά μπαλιά έδωσε ασίστ στο γκολ του Γιλντιρίμ για το 1-0. Eν τέλει οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν για το τελικό 1-1 στο 87'.

Θυμίζουμε πως το «deal» ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Χατάισπορ περιλαμβάνει οψιόν αγοράς για τον Καμερουνέζο επιθετικό.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα