Παρί Σεν Ζερμέν: Έκλεισε ο Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ, την Τρίτη (06/09) στην Τουρκία

Σωτήρης Μυκονίου
Παρί Σεν Ζερμέν: Έκλεισε ο Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ, την Τρίτη (06/09) στην Τουρκία

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε εκτός της λίστας του Champions League τον Μάουρο Ικάρντι κι αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία έκλεισε στην Γαλατάσαραϊ.

Ο Αργεντινός στράικερ έχει χάσει τον ρόλο του στην ομάδα και η έλευση του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν άλλαξε καθόλου τα υπάρχοντα δεδομένα για τον παίκτη στο Παρίσι. Έτσι, και οι δυο πλευρές έψαχναν μία διέξοδο, με την Γαλατάσαραϊ να φαίνεται πως είναι εκείνη που κατόρθωσε να πείσει αμφότερους πως είναι η καταλληλότερη για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την γείτονα χώρα, η «τσιμ μπομ» έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα οι Παριζιάνοι θα πληρώσουν κι ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν το πάει ένα βήμα παρακάτω προσθέτωντας δύο ακόμα στοιχεία που δείχνουν πως η συμφωνία έχει επιτευχθεί και η μεταγραφή είναι στην τελική ευθεία. Αρχικά, η Παρί Σεν Ζερμέν τον άφησε εκτός της λίστας που δήλωσε στο Champions League κι έπειτα ο Αργεντινός στράικερ αναμένεται την Τρίτη (06/09) στην Τουρκία για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Γίνονται ακόμα κάποιες διαπραγματεύσεις για τυπικά θέματα, όπως τα έγγραφα της μεταγραφής, το πλάνο των πληρωμής του μισθού του κλπ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα