Μπακασέτας στο ντοκιμαντέρ για την Τράμπζονσπορ: «Ήμουν πολύ κοντά στη Φενέρ» (vid)

Μπακασέτας στο ντοκιμαντέρ για την Τράμπζονσπορ: «Ήμουν πολύ κοντά στη Φενέρ» (vid)

Newsroom
Μπακασέτας στο ντοκιμαντέρ για την Τράμπζονσπορ: «Ήμουν πολύ κοντά στη Φενέρ» (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας δημιούργησε το δικό του ντοκιμαντέρ για το θαύμα της Τράμπζονσπορ, το οποίο μας βάζει στα άδυτα του συλλόγου και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της περσινής πορείας προς το πρωτάθλημα!

Δυο Έλληνες στο «πλήρωμα» της Τράμπζονσπορ προς την κατάκτηση του πιο αναπάντεχου τίτλου. Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης βιώσαν από πρώτο χέρι το θαύμα της «Τράμπζο», η οποία έπειτα από αναμονή 38 ετών στέφθηκε την περσινή περίοδο πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Ανήμερα των γενεθλίων του κλαμπ, ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ ακολούθησε στα χνάρια του συμπαίκτη και συμπατριώτη του, Μανώλη Σιώπη, δημιουργώντας το δικό του ντοκιμαντέρ για την πορεία της ομάδας της Τραπεζούντας προς το μεγάλο τρόπαιο.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 48 λεπτών, ο Μπακασέτας μας βάζει στα άδυτα του συλλόγου - ακόμα και του ίδιου του σπιτιού - αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της μέχρι τώρα πορείας του στην Τουρκία. Για τη μεταγραφή στη Φενέρ που χάλασε την τελευταία στιγμή και το deal με την Τράμπζονσπορ που έκλεισε μέσα σε δυο μέρες, για τις καλές και δύσκολες στιγμές στην Τουρκία, για τον κόσμο και τη φιέστα που οργάνωσαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν ο Μανώλης Σιώπης, ο Μάρεκ Χάμσικ, ο Αντρέας Κορνέλιους, ο Μπρούνο Πέρες, ο Έντιν Βίστσα, ο Τζανίνι Ταβάρες Σεμέδο, ο Αμπντελκαντίρ Ομιούρ, ο Ντορουκχάν Τοκιόζ και ο Ερτσέ Καρντεσλέρ, οι οποίοι δίνουν ένα έντονο χρώμα στην εντυπωσιακή παραγωγή που φέρει τη σφραγίδα του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από τα όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή στην Τράμπζονσπορ: «Ήταν πολύ περίεργη όλη αυτή η κατάσταση, δηλαδή προέκυψε μέσα σε 2-3 μέρες. Υπήρχαν κι από πριν κάποιες ομάδες που είχαν κάνει κρούση, ήμουν πολύ κοντά να πάω στη Φενέρ το καλοκαίρι, αλλά τελευταία μέρα χάλασε η μεταγραφή μου. Όταν όμως ενδιαφέρθηκε η Τράμπζονσπορ η μεταγραφή έκλεισε μέσα σε δυο μέρες, δεν είχαμε και πολύ χρόνο γιατί ήταν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.»

Για το πρωτάθλημα: «Θα πω ότι η Τράμπζονσπορ άξιζε μετά από κάποια χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα, για τον κόσμο της, για ό,τι έχει προσφέρει, για τον πρόεδρο που είναι στην ομάδα τα τελευταία χρόνια και έχει κάνει τόσα πολλά.

Για την εξέλιξή του στην Τουρκία: «Έχω αλλάξει σε πάρα πολλά πράγματα. Έχω επιβεβαιωθεί πλέον για το τι παίκτης είμαι. Η Τράμπζονσπορ με βοήθησε να γίνω αυτό που πάντα ήθελα. Να είμαι σε μια ομάδα, να είμαι σημαντικό μέλος μιας ομάδας, σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να μπορώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου είτε εντός είτε εκτός γηπέδου. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι, αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως κι αν είναι.

Σίγουρα κάνω λάθη, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια από τότε που ξεκίνησα να παίζω επαγγελματικά έχω βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα