Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ετοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα, έναν χρόνο από τον σοκαριστικό τραυματισμόι

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ετοιμος για την επιστροφή του στα γήπεδα, έναν χρόνο από τον σοκαριστικό τραυματισμόι

bet365

Το 2022 μπήκε εξαιρετικά για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος επέστρεψε και πάλι σ' αυτό που αγαπάει όσο τίποτα: το ποδόσφαιρο!

Tον περασμένο Ιούλιο, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί επέστρεψε στις προπονήσεις της Γαλατά έχοντας καλλυμένο το ένα του μάτι. Τον Νοέμβριο είχε σοκάρει με το μήνυμά του στα social media. «Ήμουν τυφλός, τώρα πια βλέπω και θα επιστρέψω στο γήπεδο». Αυτό είχε γράψει πριν από δύο μήνες ο Νορβηγός διεθνής μπακ, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μάτια από πυροτεχνήματα πριν από έναν χρόνο.

Το ποστάρισμά του, όμως, στις 14/1 του 2022 είναι ξεχωριστό. Ιδιαίτερο. Και θα πρέπει να γεμίζει με χαμόγελο όλο τον κόσμο, καθώς ο ίδιος επέστρεψε στην Πόλη από την Αμερική όπουθ βρέθηκε για επανέλεγχο της κατάστασής του.

«Αισθάνομαι υπέροχα με το να είμαι πίσω», έγραψε ο άλλοτε μπακ του Ολυμπιακού, έχοντας ανεβάσει μάλιστα και τις πρώτες φωτογραφίες του από το γήπεδο, όπου φαίνεται να φοράει ειδικά γυαλιά.

Θυμίζουμε ότι η κατάσταση του Ομάρ ήταν πολύ σοβαρή και το αν θα επέστρεφε στα γήπεδα μόνο βέβαιο δεν ήταν.

Τα λόγια του γιατρού, Βεντάτ Καγιά, που τον είχε εξετάσει είναι απολύτως χαρακτηριστικά για την τότε κατάστασή του.

«Τώρα βλέπει και είναι πολύ καλύτερα απ' ότι ήταν χθες. Όμως, δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για το πως θα είναι στο μέλλον η όρασή του κι αν θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Η όραση μπορεί ν' αλλάξει, έχει υποστεί έγκαυμα και αυτή τη στιγμή του κάνουμε θεραπεία. Του καθαρίσαμε το μάτι και έχει κάνει τεράστια διαφορά αυτό. Θα το πάμε βήμα – βήμα. Θα ξανακάνουμε καθαρισμό και θα δούμε και αύριο πως πηγαίνουν τα πράγματα».

Ο Ομάρ, όμως, τα κατάφερε. Είναι και πάλι εδώ. Ετοιμος να... οργώνει τη δεξιά πλευρά, όπως συνήθιζε...

Photo Credits: Twitter Γαλατασαράι

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα