Φαλκάο: Κοντά στην Αλ Σαντ του Τσάβι και του Γκιλιέρμε (vid)

Φαλκάο: Κοντά στην Αλ Σαντ του Τσάβι και του Γκιλιέρμε (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Φαλκάο: Κοντά στην Αλ Σαντ του Τσάβι και του Γκιλιέρμε (vid)

bet365

Κοντά στην Αλ Σαντ του Τσάβι και του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, βρίσκεται ο Ραδαμέλ Φαλκάο σύμφωνα με media από το Κατάρ.

Ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Μπουράκ Ελμάς, επισημοποίησε τη Δευτέρα (2/8) αυτό που είχε διαρρεύσει πριν από μερικές μέρες στον τουρκικό Τύπο. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο αποχωρήσει από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, καθώς δεν μπορεί πλέον να αντέξει το «βαρύ» του συμβόλαιο (5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως).

Ο 35χρονος Κολομβιανός ψάχνει ομάδα και σύμφωνα με media από το Κατάρ βρίσκεται πολύ κοντά στην Αλ Σαντ. Στην κορυφαία, δηλαδή, ομάδα της αραβικής χώρας. Στην ομάδα που έχει προπονητή τον Τσάβι και στο ρόστερ της οποίας ανήκει ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε.

Οι ετήσιες απολαβές του Τίγρε, σύμφωνα με τα αραβικά δημοσιεύματα, θ' ανέλθουν στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, τον Φαλκάο προσέγγισε και η Αλ Χιλάλ που ψάχνει τον αντί - Τζιοβίνκο - ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ιταλό - αλλά συνάντησε την αρνητική απάντηση του Κολομβιανού.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα