Γαλατασαράι: Στην έξοδο ο Φαλκάο (vid)

Γαλατασαράι: Στην έξοδο ο Φαλκάο (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Γαλατασαράι: Στην έξοδο ο Φαλκάο (vid)

bet365

O πρόεδρος της Γαλατασαράι, Μπουράκ Ελμάς, επικοινώνησε με τον Κολομβιανό φορ της ομάδας, Ραδαμέλ Φαλκάο, και του ζήτησε να βρει ομάδα.

Η άμμος στην κλεψύδρα του Ραδαμέλ Φαλκάο στη Γαλατασαράι φαίνεται ότι αδειάζει. Ο πρόεδρος της ομάδας από τη Κωνσταντινούπολη, Μπουράκ Ελμάς, επικοινώνησε προσωπικά με τον 35χρονο Κολομβιανό και του ζήτησε να βρει ομάδα.

Μπορεί ο Φατίχ Τερίμ να εξήρε τη συμπεριφορά του Τίγρε, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 89' της εκτός έδρας συντριβής (5-1) από την Αϊντχόφεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, αλλά η απόφαση της διοίκησης είναι σύμφωνα με το Sporx οριστική και αμετάκλητη.

Ο Φαλκάο, αντίθετα, φαίνεται ότι προτιμά να «καθίσει» πάνω στο συμβόλαιό του (εκπνέει το καλοκαίρι του 2022) καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν θα μπορέσει να βρει αλλού σε αυτήν την ηλικία απολαβές 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως (σύμφωνα με τους Τούρκους).

Η Γαλατασαράι τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 ως ελεύθερο από τη Μονακό και έχει σκοράρει 20 γκολ σε 41 ματς σε όλες της διοργανώσεις με τη φανέλα της.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα