Μπαλοτέλι: Συμφώνησε με την νεοφώτιστη Ντεμίρσπορ της Τουρκίας

Κώστας Τόπας
Μπαλοτέλι: Συμφώνησε με την νεοφώτιστη Ντεμίρσπορ της Τουρκίας

bet365

Η Άδανα Ντεμίρσπορ βρίσκεται κοντά σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον έμπειρο Ιταλό στράικερ, Μάριο Μπαλοτέλι.

To συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού με την Μόντσα στη Serie B ολοκληρώθηκε κι έτσι o «Super Mario» ετοιμάζεται για νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Άδανα Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σάνκακ, ο Μάριο Μπαλοτέλι προβάρει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα.

«Με τον Μπαλοτέλι έχουμε σχεδόν καταλήξει σε συμφωνία. Ας πούμε ότι είμαστε στο 85%. Ο Μάριο μας είπε ότι θέλει να ενταχθεί στην ομάδα μας και θα έρθει στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα. Αν καταλήξουμε σε συμφωνία, τότε θα φορέσει τη φανέλα μας. Θέλει επιτυχίες με την ομάδα ώστε να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η νεοφώτιστη Άδανα Ντεμίρσπορ, την περυσινή σεζόν τερμάτισε πρώτη στην βαθμολογία της δεύτερης κατηγορίας πρωταθλήματος της Τουρκίας και επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια της Super Lig, έπειτα από 26 χρόνια.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα