O Φέλιξ Μπριχ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Newsroom
Μπρι

bet365

Γερμανός θα είναι ο διαιτητής του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η SuperLeague.

Ένας γνώριμος για τις δύο ομάδες διαιτητής, θα σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Φέλιχ Μπριχ, ο οποίος είχε διαιτητεύσει και τον περσινό τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο, τον οποίο είχε κερδίσει η Ένωση με 2-0.

Ο 48χρονος Γερμανός ήταν επίσης ο άρχοντας του αγώνα στο ΠΑΟΚ-Άρης που έγινε στην Τούμπα, τον Μάιο του 2022 και έληξε με νικητές τους φιλοξενο΄μενους (0-1), αλλά και στο 3-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ιανουάριο του 2021.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League:

Σάββατο 28/10

17.30 Βόλος – Κηφισιά: Διαιτητής: Πολυχρόνης, Βοηθοί:Κόλλιας, Λιόντος, 4ος: Βάτσιος, VAR: Γκάμαρης, AVAR: Σινιοράκης.

20.00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Βοηθοί: Νικολαϊδης, Τοροσιάδης, 4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Τσαγκαράκης, AVAR: Παπαδάκης.

Κυριακή 29/10

17.30 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία: Διαιτητής: Τζήλος, Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Τζιουβάρας 4ος: Τσιμεντερίδης, VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Πάτρας.

19.30 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Διαιτητής: Φωτιάς, Βοηθοί: Νικολακάκης, Κούλα, 4ος: Τσέτσιλας VAR: Γκορτσίλας, AVAR: Στεφανής.

20.30 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Διαιτητής: Μανούχος, Βοηθοί: Πετρόπουλος, Βεργέτης, 4ος: Πουλικίδης, VAR: Ευαγγέλου AVAR: Νιδριώτης.

Δευτέρα 30/10

19.30 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Διαιτητής: Μπριχ, Βοηθοί: Μπορς, Κέμπτερ, 4ος: Βεργέτης, VAR: Περλ, AVAR: Μπουξμπάουμ.

21.30 ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Διαιτητής: Διαμαντόπουλος Βοηθοί: Ψάρρης, Μεϊντανάς 4ος: Κατοίκος, VAR: Περράκης, AVAR: Φωτόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα