Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Με οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα κόντρα στον Ατρόμητο

Με επτά αλλαγές ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Σε αρκετές αλλαγές προχώρησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, αφού άλλαξε οκτώ παίκτες βάζοντας στην ενδεκάδα μεταξύ άλλων τους Λοντίγκιν, Βαγιαννίδη και Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί αρκετά αλλαγμένος απέναντι στον Ατρόμητο, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε οκτώαλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι μεσοβδόμαδα παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Σέρβος κόουτς κράτησε στον πάγκο τον «ήρωα» της Χάιφα, Μπρινιόλι βάζοντας κάτω από τα γκολποστ τον Λοντίγκιν. Στο κέντρο της άμυνας διατηρήθηκαν οι Γεντβάι και Σένκεφελντ. Στο δεξί άκρο επανήλθε στην βασική ενδεκάδα ο Βαγιαννίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και στο αριστερό θα πάρει θέση ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επανέφερε τον Ρούμπεν Πέρεθ έχοντας μπροστά του τους Βιλένα και Τζούρισιτς. Στα πλάγια θα αγωνιστούν οι Παλάσιος και Βέρμπιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα