Με απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος

Newsroom
Ο Κούντε

bet365

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος. Εκτός αποστολής είναι οι Κούντε, Ντιρκς, Τζοβάρας, Πομόνης, Καραμάνης.

Δύο αγώνες θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή με τους οποίους θα ολοκληρωθεί και η 1η αγωνιστική. Στην Λεωφόρο θα γίνει ο τελευταίος χρονικά με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ατρόμητος. Σήμερα Σάββατο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τους Περιστεριώτες και στην συνέχεια ο Κρις Κόουλμαν ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κούντε, ο τραυματίας Ντιρκς που θα επιστρέψει μετά την διακοπή, αλλά και οι Τζοβάρας, Πομόνης και Καραμάνης. Αναλυτικά η σχετική αναφορά των «κυανόλευκων» έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/10, 21:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Τριμμάτης, Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Ρομπάιγ, Βέργος, Αντζιέλσκι.

Εκτός επιλογών ο Κούντε (τιμωρημένος), ο Ντιρκς που αναμένεται να είναι διαθέσιμος μετά τη διακοπή και οι Τζοβάρας (ατομικό πρόγραμμα) και οι Πομόνης, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα