Μάνταλος: «Δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το ματς, κρατάμε την αντίδρασή μας» (vid)

Μάνταλος: «Δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το ματς, κρατάμε την αντίδρασή μας» (vid)

Newsroom
Μάνταλος: «Δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το ματς, κρατάμε την αντίδρασή μας»

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο MVP του αγώνα στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και σε δηλώσεις του κατά την παραλαβή του βραβείου τόνισε πως ήταν ευθύνη της ΑΕΚ, που δεν καθάρισε το ματς, αλλά ήταν σημαντική και η αντίδρασή της όταν ισοφαρίστηκε.

Ο Πέτρος Μάνταλος βραβεύτηκε ως καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στην «OPAP Arena», όπου η «Ένωση» επικράτησε με 2-1 των Περιστεριωτών σ' ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε.

Ο Έλληνας μέσος κέρδισε και τα δύο πέναλτι της ομάδας του, στα οποία ευστόχησαν οι Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς και ανέφερε στις δηλώσεις του, μετά την παραλαβή του βραβείου, πως ήταν ευθύνη της ΑΕΚ το γεγονός πως δεν καθάρισε το παιχνίδι κι έμπλεξε στο τέλος και πως το μόνο που πρέπει να κρατήσει η «Ένωση» είναι οι τρεις βαθμοί και η αντίδρασή της μετά την ισοφάριση κι ενώ έμεινε με δέκα παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν δική μας ευθύνη που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι νωρίτερα. Αλλά νομίζω θα κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση, μετά το γκολ που δεχτήκαμε και με δέκα παίκτες, καταφέραμε να βρούμε το γκολ που μας έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα