ΠΑΟΚ: Με αλλαγές και τον Σαμάτα στην κορυφή

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές και τον Σαμάτα στην κορυφή

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Άλι Σαμάτα στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο ΝΠΣ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του «Δικεφάλου».

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ έχει πολλά νέα πρόσωπα για την αποψινή αναμέτρηση με τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας, με το μυαλό των «ασπρόμαυρων» να είναι και στο ντέρμπι που ακολουθεί στη Λεωφόρο την Κυριακή (1/10) απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Ζόαν Σάστρε έχει μπει για τα καλά στο rotation του Λουτσέσκου και μετά τα 15 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΣ, θα ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ επιστρέφει στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, ο Μπάμπα Ράχμαν στα αριστερά, ο Χάρης Τσιγγάρας και ο Στέφαν Σβαμπ στους εσωτερικούς μέσους, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή επανέρχονται ο Άντρια Ζίβκοβιτς και ο Τόμας Μουργκ, ενώ φανέλα βασικού παίρνει απόψε ο Άλι Σαμάτα.

Η ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει ο «Δικέφαλος» την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Έκονγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα