Μαρτίνεθ: «Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα»

Μαρτίνεθ: «Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Κηφισιά αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Superleague και έκανε το 4/4 στην έδρα του.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα, στην απόδοση των παικτών του αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μόλις 65 ώρες μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να επιστρέφουμε με τέτοιο τρόπο, με ευκαιρίες και την κυριαρχία. Δείχνουμε πως επιστρέφουμε δυναμικά.

Αυτό νομίζω οφείλετε πως ειμαστε μια επιθετική ομάδα, όταν μία ομάδα παίζει έτσι, κινδυνεύει από τις αντεπιθέσεις. Είχαμε κατοχή της μπάλας, αντιμετωπίσαμε τις αντεπιθέσεις και είχαμε τον έλεγχο αν ξεχωρίσουμε μερικές στιγμές.

Λεγόμαστε ομάδα γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Υπήρχε κόπωση, κάποιο έπρεπε να ξεκουραστούν. Γiα αυτο είναι χρήσιμο να εχεις μεγάλο ρόστερ. Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι είμαστε εδώ με ποιότητα και προσπάθεια να κάνουμε μία καλή ομάδα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα