Ζοσέ Ανιγκό: κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με τη Μαρσέιγ

Newsroom
Ανιγκό: «Προσπαθήσαμε πραγματικά να κερδίσουμε την ΑΕΚ, το ίδιο θα κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Επτά χρόνια μετά την απόλυσή του, ο Ζοσέ Ανιγκό κέρδισε την υπόθεσή του εναντίον της Ολίμπικ Μαρσέιγ στο Εφετείο.

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα στη Μαρσέιγ.

Μετά την ένταση με τους οργανωμένους οπαδούς, που οδήγησε σε παραίτηση τον προπονητή Μαρθελίνο, και έφερε πολύ κοντά στην αποχώρηση και τον πρόεδρο του συλλόγου Πάμπλο Λονγκόρια, ο σύλλογος της Μασσαλίας θα πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό στον Ζοσέ Ανιγκό!

Επτά χρόνια μετά την απόλυσή του, ο νυν διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, δικαιώθηκε από το εφετείο και περιμένει την αποζημίωσή του απ' την OM.

Θυμίζουμε πως ο άλλοτε αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, που απολύθηκε πριν από επτά χρόνια λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος ( κατηγορίες εναντίον του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση), είχε αποφασίσει να παραπέμψει το θέμα στο δικαστήριο αφού θεώρησε ότι η απόφαση του συλλόγου ήταν άδικη και καταχρηστική.

Σε πρώτο βαθμό είχε δικαιωθεί, με το δικαστήριο να διατάζει τους Μασσαλούς να καταβάλουν ένα ποσό της τάξεως των 3,2 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως η ομάδα άσκησε έφεση κατά αυτής της απόφασης, χωρίς όμως να δικαιωθεί, αφού την Παρασκευή (22/09) το Εφετείο της Aix-en-Provence επιβεβαίωσε το πρόστιμο που επέβαλε το συμβούλιο το 2019.

Επομένως, ο σύλλογος της Μασσαλίας θα πρέπει να πληρώσει το ποσό, για να βάλει τέλος σε αυτό το θέμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα