Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο για την επίθεση οι Καράντσα, Μπουάντου και όχι μόνο (vids)

Ο Καράντσα με τον Μέσι

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τη μεταγραφική του λίστα και για τη θέση του φορ και ο στόχος είναι να κλείσει την καλύτερη δυνατή λύση, ιδανικά έως τη Δευτέρα που θα πρέπει να δηλώσει ευρωπαϊκή λίστα.

Στον Ολυμπιακό αυτό το διάστημα επικεντρώνονται στις τελευταίες χρονικά προσθήκες του ρόστερ.

Μία βασική προτεραιότητα είναι αυτή του φορ με ονόματα όπως του Αργεντίνου Καράντσα και του Μπουάντου να είναι στο στόχαστρο των Πειραιωτών με την περίπτωση του παίκτη της Μονακό (του Μπουάντου δηλαδή) να είναι πάντως πιο εύκολη και αρκετά πιο βατή.

Υπάρχει βέβαια και του θέμα του χρόνου πια. Εφόσον είναι να δηλωθεί ο νέος φορ στην ευρωπαϊκή λίστα τη Δευτέρα θα πρέπει να έχει κλείσει έως τότε. Δεν είναι βέβαια τα μόνα ονόματα - αυτά των Καράντσα και Μπουάντου - που παίζουν... μπάλα για την επίθεση καθώς υπάρχουν και παίκτες που είτε εξετάζονται είτε έχουν προταθεί όπως ο Φαν Χόιντονκ.

Ο Καράντσα ανήκει στη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, είναι 23 ετών και το 2022-2023 η σεζόν του έχει 35 ματς, 15 γκολ και 10 ασίστ. Κοστολογείται αρκετά ψηλά. Μάλιστα είχε σκοράρει με την Ίντερ Μαϊάμι του Λίο Μέσι και αντάλλαξαν οι δυό τους φανέλες.

Ο 22χρονος Ολλανδός Μίρον Μποάντου είναι παίκτης της Μονακό, έχοντας ξεκινήσει φέτος με 2 ματς και 1 γκολ. Από την άλλη ο 23χρονος Ολλανδός Φαν Χόιντονκ ανήκει στη Μπολόνια. Φέτος έχει μία συμμετοχή και πέρυσι είχε χρονιά με στη Χέρενφεϊν με 39 αγώνες, 19 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ολυμπιακός από μεριάς χρόνου έχει και την επιλογή να περιμένει ή να ψαχτεί μετά τις 4 Σεπτέμβρη και έως τις 11 που τελειώνουν οι μεταγραφές (μετά είναι οι ελεύθεροι μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου) απλά τότε δεν θα έχει διαθέσιμο τον νέο φορ στην Ευρώπη.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη (Καράντσα)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα