Ρότζερς για Χακσαμπάνοβιτς: «Ήμουν λίγο έκπληκτος, του έχει προσφερθεί σεβασμός»

Newsroom
Ο Χακσαμπάνοβιτς

bet365

Ο Μπρένταν Ρότζερς αναφέρθηκε στην ανάρτηση του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς, στόχου του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε πως έμεινε έκπληκτος, ενώ επισήμανε πως στον Μαυροβούνιο εξτρέμ του έχουν προσφέρει σεβασμό.

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες στην Γλασκώβη ο Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς. Ο Μαυροβούνιος εξτρέμ που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είχε κάνει ένα ποστάρισμα στα social, τονίζοντας: «Εάν δεν βλέπουν κάπου την αξία σου, τότε δεν είσαι στο σωστό μέρος», αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές που δεν χρησιμοποιείται.

Για το ποστάρισμα αυτό ρωτήθηκε ο τεχνικός της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς αναφέροντας τα εξής: «Για να είμαι δίκαιος δεν έχω social media οπότε δε γνωρίζω τι ανέβασε. Αλλά μίλησα μαζί του. Ήμουν λίγο έκπληκτος για να είμαι ειλικρινής. Από τότε που έχω έρθει εδώ του έχει προσφερθεί σεβασμός από όλους και σίγουρα και από εμένα όσον αφορά την επικοινωνία που έχω μαζί του. Αλλά αυτή είναι η τάση στη νέα γενιά ποδοσφαιριστών, οπότε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα