Στο «Γιώργος Καλαφάτης» θα προπονείται το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, ευχαριστίες του ΑΟ σε Αλαφούζο

Στο «Γιώργος Καλαφάτης» θα προπονείται το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, ευχαριστίες του ΑΟ σε Αλαφούζο

Newsroom
Παναθηναϊκός γυναικείο ποδόσφαιρο

bet365

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα προπονείται στο «Γεώργιος καλαφάτης», με τον Ερασιτέχνη να ευχαριστεί τον Γιάννη Αλαφούζο για την βοήθειά του.

Ο Παναθηναϊκός φέτος θα αγωνίζεται στην Α' Εθνική του ποδοσφαίρου γυναικών έχοντας βάλει και ψηλά τον πήχη για την χρονιά. Η ομάδα μάλιστα θα προπονείται στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με τον Ερασιτέχνη με ανακοίνωσή του να ευχαριστεί τον Γιάννη Αλαφούζο για την βοήθειά του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά τον κ. Γιάννη Αλαφούζο για τη συνεχιζόμενη στήριξή στο δύσκολο έργο του Συλλόγου.

Είναι χαρακτηριστική η πολύ μεγάλη οικονομική χορηγία του κ. Αλαφούζου στα τμήματα του Ερασιτέχνη συνολικά και επιπλέον στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, που με τη συγκεκριμένη βοήθεια θα κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Η παραχώρηση του αθλητικού Κέντρου «Γ.Καλαφάτης» για τις προπονήσεις του τμήματος δίνει επιπλέον στην ομάδα μας όλα όσα έχει ανάγκη για να κάνει πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα