Κηφισιά: Με Μποτία και Ίλιεφ στην Τούμπα

Βασίλης Μπαλατσός
Μποτία

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία και ο νεοαποκτηθείς Ίλιαν Ίλιεφ βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή της Κηφισιάς για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27/8, 21:00). Ο νεοαποκτηθείς Ίλιαν Ίλιεφ λίγα 24ωρα μετά την επισημοποίηση του δανεισμού του βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας των Βορείων Προαστίων, όπως και ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη εκτός από τον τραυματία Πάνο Πρίτσα στην αποστολή δεν είναι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ματέους Μπαρμπόσα Σάντος, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων και ο συμπατριώτης του κεντρικός αμυντικός Ματέους Μπαρμπόσα Σοάρες. Στην αποστολή βρίσκονται και οι νεαροί Βασίλης Σπίνος και Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Η ενημέρωση της Κηφισιάς:

«Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League (Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:00). Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όουμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Λούκα Τσάπαν, Βασίλης Σπίνος, Αλμπέρτο Μποτία, Λούμορ Αγκμπενιένου, Εμάνουελ Σάκιτς, Αλέξανδρος Παρράς, Γιάννης Μασούρας.

Μέσοι: Νίκος Πέιος, Αντώνης Παπασάββας, Φαμπιάν Αντούνες, Σωτήρης Νίνης, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Ίλιαν Ίλιεφ.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Νικολάς Αντερέγκεν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα