Σκάρπα: «Εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και το φαγητό»

Newsroom
Ο Γκουστάβο Σκάρπα

bet365

Ο Γκουστάβο Σκάρπα που κόντρα στον Πανσερραϊκό έκανε ντεμπούτο ανέφερε μεταξύ άλλων πως στις λίγες μέρες του στην Ελλάδα τον έχουν εντυπωσιάσει οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και το φαγητό.

Με τον Ολυμπιακό να επικρατεί του Πανσερραϊκού με 2-0, τα βλέμματα έπεσαν στον Γκουστάβο Σκάρπα που έκανε το ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι χαρούμενος, νιώθω καλά, θα προτιμούσα να έχει κόσμο το γήπεδο, ήταν εξαιρετικό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος με τη νίκη στο ντεμπούτο μου».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Να περιμένετε από εμένα σκληρή δουλειά, ήρθα εδώ για να κερδίσω τίτλους, αυτός είναι ο στόχος και θα κάνω ό,τι χρειάζεται για να γίνουμε πρωταθλητές».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Οι υποδομές είναι εξαιρετικές, ήρθα εδώ όταν έπαιζα για τη Φόρεστ τον Δεκέμβριο εντυπωσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις και το φαγητό. Μου έλειπε το καλό φαγητό και στο προπονητικό κέντρο είναι υπέροχο. Μοιάζει με το βραζιλιάνικο, υπάρχει διαφορετικότητα στις γεύσεις. Είναι εύκολο να το συνηθίσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα