Stoiximan Super League: Οι ομάδες και όσα πρέπει να ξέρετε στο... πιάτο σας!

Φορτούνης - Παλάσιος

bet365

H Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-2024 έχει ήδη μπει στη ζωή μας και το Gazzetta σάς παρουσιάζει τις 14 ομάδες και όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο πρωτάθλημα!

Στη σκιά της δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, το βράδυ της Παρασκευής, στο Πανθεσσαλικό (Βόλος-Λαμία 2-2) είχαμε τη σέντρα της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023/24.

Οπου στην αφετηρία της φετινής κούρσας η ΑΕΚ στέκεται ως κάτοχος του τροπαίου, ενώ σε σχέση με πέρυσι υπάρχουν καινούργια μέλη στον Συνεταιρισμό (Κηφισιά, Πανσερραϊκός), αλλά και ορισμένες διαφοροποιήσεις (λιγότερα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» για την περίοδο 2024/25).

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το format του νέου πρωταθλήματος, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια που διεκδικούν οι 14 ομάδες, το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο.

Φυσικά, το ενδιαφέρον ήταν και είναι... καρφωμένο στις μεταγραφές. Και εδώ μπορείτε να δείτε το πώς κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι όλες οι ομάδες, ενώ εδώ σάς παρουσιάζουμε τις κινήσεις του Big - 5.

Από εκεί και πέρα το Gazzetta σάς ετοίμασε 14 ξεχωριστά αφιερώματα για τους 14 συλλόγους που ρίχνονται στη φετινή μάχη!

- ΑΕΚ: Να κατακτήσει ξανά την κορυφή! Η ΑΕΚ προέρχεται από μια ονειρική σεζόν κατακτώντας το νταμπλ και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο να παραμείνει στην κορυφή, ενώ φέτος οι κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους και την ευρωπαϊκή πρόκληση.

- Παναθηναϊκός: Eπέστρεψε πιο δυνατός για να ολοκληρώσει την αποστολή του: Το Gazzetta σας παρουσιάζει την τρίτη «βερσιόν» του Παναθηναϊκού του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που φαίνεται ικανή να διαχειριστεί Superleague και Ευρώπη, έχοντας ως μεγάλο στόχο όμως να... πιει από το ιερό δισκοπότηρο.

- Ολυμπιακός: Με ένα νέο μοντέλο η επιστροφή στην κορυφή είναι μονόδρομος: Ο Ολυμπιακός άλλαξε κατεύθυνση και προσανατολισμό μετά την περσινή αγωνιστική περίοδο όπου βγήκε τρίτος στη Λίγκα, έφερε ένα πετυχημένο στέλεχος στην Ισπανία, έκανε διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του και θέλει να ξαναγίνει Πρωταθλητής.

- Το καλοκαίρι της πραγματικής αλήθειας για τον ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει παρουσιάσει κάποια πρώτα δείγματα γραφής, μετρά δύο ευρωπαϊκές προκρίσεις, αλλά μπροστά του έχει δύο καθοριστικές εβδομάδες που θα τον καθορίσουν ως ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

- Άρης: Η ομάδα των πολλών αλλαγών που θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα: Η δημιουργία ομάδας από μηδενική βάση εντάσσεται στις καλοκαιρινές συνήθειες του Άρη κι αυτό έκανε (και) φέτος και το Gazzetta παρουσιάζει τους «κίτρινους» της επόμενης χρονιάς με τον αστερίσκο των (τουλάχιστον) δύο ακόμη κινήσεων που θα γίνουν προς ενίσχυση του ρόστερ.

- Βόλος: Να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα: Ο Βόλος για ακόμα μια σεζόν ξεκινάει με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του έχοντας ως στόχο να κρατήσει τον πήχη ψηλά και να τερματίσει, όπως πέρυσι, μέσα στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα play-offs.

- ΟΦΗ: Ενίσχυση και φιλοδοξία για... εξάδα: Το Gazzetta αναλύει τα όσα έκανε ο ΟΦΗ την περασμένη σεζόν, τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού αλλά και την προετοιμασία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

- Ατρόμητος: Να γιορτάσει τα 100 του χρόνια στα play-offs: Με νέα όνειρα και υψηλούς στόχους τη χρονιά που συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας, ο Ατρόμητος μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος.

- ΠΑΣ Γιάννινα: Να σωθεί όσο γίνεται πιο νωρίς και ό,τι καλύτερο έρθει, ας έρθει...: Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλει και φέτος να καταφέρει να σωθεί όσο γίνεται πιο νωρίς, σε μια μεταβατική χρονιά μετά και τον χαμό του Γιώργου Χριστοβασίλη, του ιδιοκτήτη της ομάδας τα τελευταία 15 χρόνια.

- Αστέρας Τρίπολης: Στόχος η επιστροφή στην κανονικότητα: Ο Αστέρας Τρίπολης, χτίζει μια νέα ομάδα, με τον Μίλαν Ράσταβατς και πάλι στο τιμόνι του και άπαντες περιμένουν να δουν τους Αρκάδες και πάλι μαχητικούς!

- Παναιτωλικός: Με έντονο... άρωμα Αργεντινής: Ο Παναιτωλικός το καλοκαίρι άλλαξε πολλά, το λάτιν στοιχείο ενισχύθηκε στο έπακρο, το γηγενές «μπολιάστηκε» με «βαριά» ονόματα και τα «καναρίνια» μπήκαν σε μία νέα τροχιά.

- Λαμία: Δεν θέλει να επαναληφθεί το περσινό... θρίλερ παραμονής: Το Gazzetta σας δίνει στο... πιάτο τα όσα έκανε η Λαμία το φετινό καλοκαίρι, το περσινό «θρίλερ» παραμονής αλλά και τους στόχους ενόψει του πρωταθλήματος.

- Πανσερραϊκός: Ήρθε για να μείνει στην Superleague: Το Gazzetta σας παρουσιάζει την ομάδα του Πανσερραϊκού που θα δώσει τη «μάχη» της φέτος στην Superleague με μόνο σκοπό την εξασφάλιση της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία.

- Κηφισιά: Σταχτοπούτα με... όνειρα: Η Κηφισιά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και για πολλούς αποτελεί ο «γρίφος» του νέου πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα