Ολυμπιακός μεταγραφές: «Στα ''ερυθρόλευκα'' ο Ορτέγα, στα 4,5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του» λένε οι Αργεντίνοι

Ολυμπιακός μεταγραφές: «Στα ''ερυθρόλευκα'' ο Ορτέγα, στα 4,5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του» λένε οι Αργεντίνοι

Newsroom
Ο Ορτέγκα στα υπόψιν του Ολυμπιακού

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Φρανσίσκο Ορτέγα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Ολυμπιακού, αφού έκλεισε η μεταγραφή του.

Ολοκληρώθηκε το deal του Ολυμπιακού με την Βελέζ Σάρσφιλντ με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, με την αργεντίνικη ομάδα να αναμένεται να εισπράξει 4,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του 24χρονου αριστερού οπισθοφύλακα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή. Μάλιστα, οι Πειραιώτες θα αφήσουν κι ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης στην Βελέζ.

Ο νεαρός Αργεντινός αποτελούσε εδώ και αρκετές μέρες τον πρώτο στόχο των «ερυθρολεύκων», με τον Αντόνιο Κορδόν να καταφέρνει τελικά να τον πείσει να έρθει στον Πειραιά και να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα Ορτέγα πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ σε 2.354 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα