Ολυμπιακός - μεταγραφές: «Ανέβηκε στα 4 εκατ. ευρώ για Ορτέγα, αισιοδοξία για deal», σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ολυμπιακός - μεταγραφές: «Ανέβηκε στα 4 εκατ. ευρώ για Ορτέγα, αισιοδοξία για deal», σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Ολυμπιακός προσφέρει στην Βελές για τον Φρανσίσκο Ορτέγα 4.000.000 ευρώ με το σύλλογο να θέλει να 4,5 και όπως τονίζεται στην Αργεντινή υπάρχει αισιοδοξία για deal.

Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει την ενίσχυσή τους στους Σκάρπα - Μπρνιτς. Όπως γράφει κι ο Δημήτρης Τομαράς στο ρεπορτάζ του για τις επόμενες κινήσεις των ερυθρόλευκων, ο Ορτέγα αποτελεί τον πρώτο στόχο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δημοσιογράφο στην Αργεντινή, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει την προσφορά του στα 4.000.000 ευρώ, ενώ η Βέλες αξιώνει 4.500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Είναι σαφές ότι το κενό που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αγεφύρωτο ενώ όπως τονίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος «υπάρχει αισιοδοξία ότι η υπόθεση θα έχει ευτυχή κατάληξη».

Ο 24χρονος μπακ μετράει με τη Βέλες 154 ματς με 3 γκολ και 14 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Κ20 και Κ23 της Αργεντινής και αποτελούσε μέλος της Ολυμπιακής ομάδας το 2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα