Καμαρά: «5 εκατ. ευρώ από τη Λυόν στον Ολυμπιακό», λένε οι Γάλλοι

Μαντί Καμαρά

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η Λυών προσφέρει για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά 5.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό.

Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στον Ολυμπιακό, μετά τον περσινό του δανεισμό στη Ρόμα του Μουρίνιο. Οι Ιταλοί δεν ενεργοποίησαν την οψιόν για την αγορά του κι έτσι ο μέσος από τη Γουινέα προσφέρει τις υπηρεσίες του κανονικά στην ομάδα του Μαρτίνεθ.

Το αν θα προκύψει κάποια πώλησή του είναι άγνωστο, αλλά στη Γαλλία και συγκεκριμένα το Goneback αναφέρει ότι: «Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Λυών έχει κάνει πρόταση για τον αμυντικό χαφ του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος από τη Γουινέα, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Ρόμα, η οποία δεν άσκησε την οψιόν για την αγορά του. Η Λυών θα μπορούσε να τον πάρει με 5.000.000 ευρώ και εξετάζει την ευκαιρία αυτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα