Αστέρας Τρίπολης μεταγραφές: Οι δυο λύσεις που ξεχωρίζουν

Αστ

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta o Αστέρας Τρίπολης έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Αντρέ Ποκό και Λεάντρο Μασιέλ για την ενίσχυση του στη μεσαία γραμμή.

Ο Αστέρας Τρίπολης κινείται ακόμα στην μεταγραφική αγορά για την ενίσχυση του στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta οι Αρκάδες έχουν ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις χαφ και τις έχουν σε περίοπτη θέση στη λίστα τους.

Ο λόγος για τον Αργεντινό, Λεάντρο Μασιέλ και τον Γκαμπονέζο, Αντρέ Ποκό. Αμφότεροι αγωνίζονται τόσο στο «6» όσο και στο «8», ο πρώτος παίζει και στο «10» ενώ ο δεύτερος μπορεί να αγωνιστεί και σε ρόλο δεξιού μπακ.

O Αργεντινός είναι 27 ετών, έχει ύψος 1.82 μ. και έχει αγωνιστεί μόνο στην πατρίδα του για λογαριασμό των Λανούς, Αλδοβίσι και Σέντραλ Κόρντομπα. Στο πρωτάθλημα της χώρας του τανγκό που είναι σε εξέλιξη μετράει 25 συμμετοχές, με τέσσερα γκολ και μια ασίστ. Στο παλμαρέ του έχει ένα πρωτάθλημα Αργεντινής, το 2016, με τη φανέλα της Λανούς.

Από την πλευρά του ο Ποκό είναι 30 ετών και έχει ύψος 1.73. Ήρθε στην Ευρώπη το 2011, σε ηλικία 18 ετών για την Β' ομάδα της Μπορντό. Εκτός από τους Γιρονδίνους έχει αγωνιστεί σε Καραμπουκσπόρ, Γκιοζντέπε, Αλτάι και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Καλίζ της Σαουδικής Αραβίας. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 29 εμφανίσεις στη Saudi Pro League, με δυο γκολ και πέντε ασίστ.

Εκτός των δύο υπάρχει ακόμα μια περίπτωση, αυτή του Τέσφαλντετ Τέκι. O 26χρονος Σουηδός χαφ αγωνίζεται κυρίως στο «6» αλλά και στο «8». Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Νόρκεπινγκ, Γάνδη, Φορτούνα Σιτάρντ, Γκόου Αχέντ Ιγκλς και Χάμαρμπι. Τη σεζόν που είναι σε εξέλιξη στη Σουηδία μετράει 16 εμφανίσεις, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Άξιο αναφοράς είναι πως εκ των τριών ελεύθερος είναι μόνο ο Ποκό. Το συμβόλαιο του Μασιέλ ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2023, ενώ ο Τέκι δεσμεύεται έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2026.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα