Γκαγιέγος: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ»

Γκαγιέγος: «Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ»

οφη

bet365

Ο Φελίπε Γκαγιέγος έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στον ΟΦΗ και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η μεγάλη επιστροφή του Γκαγιέγος ανέβασε το επίπεδο του ΟΦΗ καθώς ο 31χρονος χαφ είχε μείνει ελεύθερος και φόρεσε ξανά τη φανέλα των Κρητικών.

Μετά το παιχνίδι με την Μπρέντα όπου το είδε από τον πάγκο, ο Χιλιανός μέσος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Με υποδέχθηκαν όλοι με ωραίο τρόπο και με ανοιχτές τις αγκαλιές. Η αλήθεια είναι ότι είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα, γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Έρχομαι να δώσω το 100% σε ότι μου ζητηθεί. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θέλω να στηρίξω τους συμπαίκτες μου και σε τελική ανάλυση για αυτό ακριβώς ήρθα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τα μηνύματα και τη στήριξη. Θα δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Θα παλέψουμε για να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Θέλουμε να είμαστε στους έξι πρώτους για να μπούμε στα play-offs. Να συνεχίσουν οι οπαδοί να μας υποστηρίζουν όπως πάντα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα