Ολυμπιακός - Ρέιντζερς: Το πρώτο δυνατό τεστ

Ολυμπιακός - Ρέιντζερς: Το πρώτο δυνατό τεστ

Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21.45, Cosmote Sport 1) στη Γλασκώβη τη Ρέιντζερς στο πρώτο «δυνατό» φιλικό της φετινής του προετοιμασίας.

Ο νέος Ολυμπιακός του Μαρτίνεθ αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει τη δουλειά που έχει κάνει. Παρόλο που το ρόστερ δεν είναι έτοιμο και λείπουν απ' αυτό βασικά γρανάζια όπως ο φορ, ο οποίος αναμένεται να κλείσει ως τα τέλη Ιουλίου. Επίσης, στο Λιμάνι ψάχνουν έναν ακόμα στόπερ, έναν κεντρικό χαφ κι έναν εξτρέμ.

Ο Μαρτίνεθ, ωστόσο, οφείλει να δουλεύει μ' αυτούς που έχει και στη Γλασκώβη απόψε, η ομάδα του καλείται να αποδείξει ότι είναι σε έναν επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας ενόψει των ματς για τα προκριματικά του Europa League στις 10 και 17 Αυγούστου.

Στη Σκωτία δεν έχουν ταξιδέψει οι Αλγκασίμ Μπα, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Μπαγκαλιάνης και Μπιτίκι. Ωστόσο, το όνομα που ξεχώρισε στη λίστα της αποστολής είναι αυτό του Μαντί Καμαρά, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και προπονείται κανονικά, μετά το ατομικό του πρόγραμμα. Μένει να δούμε αν ο μέσος από τη Γουινέα μείνει στους ερυθρόλευκους ή φέρει μια ικανοποιητική προσφορά για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό (σ.σ. πέρυσι ήταν δανεικός στη Ρόμα του Μουρίνιο). Στην αποστολή είναι κι ο Φρέιρε, ο οποίος αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή του στην τετράδα της άμυνας.

Αναλυτικά η αποστολή που υπολογίζεται για τα φιλικά με Ρέιντζερς αλλά και Νόριτς:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα