ΟΦΗ: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή του ο Γκαγιέγος

ΟΦΗ: Κοντά στη μεγάλη επιστροφή του ο Γκαγιέγος

Ο Χιλιανός χαφ

bet365

Μεγάλη επιτυχία για τον ΟΦΗ στο μεταγραφικό σκέλος καθώς πλέον βρίσκεται κοντά στο να επαναφέρει στις τάξεις του τον χαρισματικό Χιλιανό χαφ.

Και να οι που οι ποδοσφαιρικοί δρόμοι των Γκαγιέγος και ΟΦΗ θα συναντηθούν και πάλι. Οι δύο πλευρές είναι κοντά στο deal της επιστροφής του Χιλιανού - με ιταλικό διαβατήριο - στους Κρητικούς καθώς είχε μείνει ελεύθερος.

Ο 31χρονος πια Φελίπε Γκαγιέγος είχε γυρίσει προσωρινά - όπως φαίνεται - στην πατρίδα του για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε. Στον ΟΦΗ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε 23 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ. Ο έμπειρος παίκτης είναι πια κοντά στο να γυρίσει στον ΟΦΗ - για τον οποίο πάντα μιλούσε με τα πιο καλά λόγια - μετά τον Φλεβάρη του 2022.

Ο Γκαγιέγος είχε αποκτηθεί το 2021 από τον ΟΦΗ και τον Φλεβάρη του 2022 είχε πουληθεί στην Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε έναντι του ποσού των 450.000 ευρώ. Με αυτήν την προσθήκη ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει το ρόστερ του. Πλέον μόνο με κάποια αποχώρηση θα προκύψει άλλη κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα