Ακριβόπουλος: «Ο Καρυπίδης έκανε μήνυση κατά του Κεφαλά και αύριο θα καταθέσει αγωγή»

Ακριβόπουλος: «Ο Καρυπίδης έκανε μήνυση κατά του Κεφαλά και αύριο θα καταθέσει αγωγή»

Newsroom
karypidis

bet365

Ο Γιάννης Ακριβόπουλος, δικηγόρος του Θεόδωρου Καρυπίδη, αναφέρθηκε στη μήνυση που κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας του Αρη κατά του Λεωνίδα Κεφαλά.

Μήνυση κατά του Λεωνίδα Κεφαλά κατέθεσε σήμερα (19/7) ο Θοδωρής Καρυπίδης, με αφορμή τα όσα είπε πριν από μερικές ημέρες ο καθηγητής φιλοσοφίας και επιχειρηματίας για τον ισχυρό άνδρα του Αρη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis».

Οπου και ενέπλεξε το όνομα του μεγαλομετόχου των «κίτρινων» στο κύκλωμα στοιχηματισμού, για το οποίο γίνονται έρευνες από την Ιντερπόλ.

Η πλευρά του Καρυπίδη προσέφυγε στη δικαιοσύνη και μάλιστα όπως ανέφερε ο Γιάννης Ακριβόπουλος, νομικός του σύμβουλος, στη Novibet AllAboutARIS TV, εκτός από την παραπάνω ενέργεια αύριο θα κατατεθεί και αγωγή.

ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ
«Τα δέντρα που έχουν καρπούς πετροβολούν. Αυτή είναι η αιτία των συκοφαντικών δηλώσεων του κ. Κεφαλά που δηλώνει καθηγητής φιλοσοφίας, αλλά δεν το γνωρίζω εγώ αν είναι. Ο Καρυπίδης με τη παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, ενοχλεί αρκετά τους γύρω του και έτσι κατά καιρούς δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Και όταν υπάρχει λόγος και όταν δεν υπάρχει».

Για το αν ο Θόδωρος Καρυπίδης κινήθηκε νομικά: «Αν και ο Θόδωρος Καρυπίδης δε προβαίνει , όπως γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον πολιτών και παραγόντων, στη προκειμένη περίπτωση έχει ξεπεραστεί κάθε όριο ανηθικότητας εκ μέρους του κυρίου Κεφαλά και δε μπορούσε να κάνει πίσω. Ηταν ασύλληπτα τα ψεύδη που εκτόξευσε αυτός ο άνθρωπος. Εγώ λέω ότι ακόμα και στην ανηθικότητα πρέπει να υπάρχει όριο. Σήμερα, αφού επεξεργαστήκαμε τα στοιχεία, δηλαδή έγινε η απομαγνητοφώνηση και δημιουργήσαμε πλήρη φάκελο και για τις δύο συνεντεύξεις, υπέβαλα έγκληση εναντίον του για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση. Αύριο θα κατατεθεί και η αγωγή κατά του κ. Κεφαλά και κλείνει έτσι ο πρώτος κύκλος. Ως δικηγόρος συμβουλεύω τους εντολείς μου να δίνουν… τόπο στην οργή, όντας δημόσια πρόσωπα καμιά φορά. Φίλαθλοι είναι, παράγοντες είναι, συμφέροντα εξυπηρετούν. Εδώ όμως δε γινόταν. Ειπώθηκαν σημεία και τέρατα. Εννιά χρόνια μετά τα παιχνίδια της Βέροια και 4,5 χρόνια μετά από αυτά του Αρη. Και δεν ανταποκρίνονται και στη πραγματικότητα αυτά που έλεγε».

Για τη “κατηγορία” περί… αυτογκόλ σε παιχνίδι του Αρη από τον Σιώπη: «Ο παίκτης είναι αξιοπρεπέστατος. Δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα, ούτε εδώ, ούτε στο εξωτερικό αλλά ούτε στην Εθνική. Σπιλώνονται και άνθρωποι ως… οχήματα για να φτάσουν στον τελικό σκοπό που είναι ο Καρυπίδης».
Για την υπόθεση Λάτσκοφ: «Συμμετείχα και στους δύο βαθμούς της δίκης της υπόθεσης. Ηταν ντροπή της Ελληνικής αθλητικής δικαιοσύνης. Ανακάλυψαν συνέργεια στον Αρη, 12 μέρες πριν την πράξη. Η συνέργεια και η συνδρομή είναι άμεσα. Είναι ή κατά τη στιγμή ή λίγο πριν τη πράξη. Αυτά είναι ανήκουστα. Εγινε χειρουργική απόφαση εναντίον του Αρη και είδατε την εξέλιξη με την δικαίωση στο CAS».

Για τα όσα ακούγονται και εμπλέκουν τον Αρη: «Ποιος είναι ο Κεφαλάς; Δηλώνει καθηγητής φιλοσοφίας και επιχειρηματίας. Ο Καρυπίδης δε γνωρίζει ούτε τη φάτσα του. Δεν έχει έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του, δε ξέρω ποιος και πώς είναι. Του δίνουν βήμα χωρίς να γίνει καμία διασταύρωση. Ο Θόδωρος βάλλεται. Δεν είναι αποδεκτός σε μια μερίδα κόσμου. Ηρθε από την επαρχία, από ένα χωριό και έφτασε να κρατάει τις τύχες του πέμπτου, κατά βαθμολογία πέρσι, σωματείου στην Ελλάδα. Μπόρεσε με μικρότερο μπάτζετ, κοίταξε στα μάτια τους άλλους και τους ξεπέρασε. Τα αρνητικά είναι αυτά…».

Για την υπόθεση των “στημένων”: «Δεν λειτουργεί έτσι η ποινική δικαοσύνη. Οσα ακούγονται είναι πολύ φθηνά. Οι περισσότερες διαρροές είναι από ψευδοεπώνυμες καταγγελίες. Επειδή δηλαδή δε θα ερευνήσουν ανώνυμη επιστολή, αναγράφουν ένα επώνυμο και όταν ερευνήσουν την επιστολή, δε τον βρίσκουν πουθενά. Είναι προβοκατόρικες οι περισσότερες, για δημιουργία εντυπώσεων. Εγώ μπορώ να πω, εξ' όσων γνωρίζω και γνωρίζω αρκετά, ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ούτε για το σωματείο, ούτε για τον Καρυπίδη. Δεν έχουμε κληθεί ποτέ όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν έχει καμία εμπλοκή ο Αρης. Ούτε καν ως ένδειξη. Για το “θέμα Κεφαλά”, που είναι καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμιση. Ετσι όπως έρχεται και κάνει την καταγγελία, στον συγκεκριμένο χρόνο με τον συγκεκριμένο τρόπο, για εμένα είναι υποκινούμενος από τρίτο πρόσωπο. Δεν έχει κανένα λόγο να πει εικασίες, μυθεύματα και φαντασιώσεις να τις κάνει γεγονότα. Δε μπορεί να τις αποδείξει με κανένα τρόπο. Στη περίπτωση Σιώπη δε, γίνεται και περίγελος. Να σας πω για παράδειγμα στο Βέροια-ΠΑΟΚ, που ήμουν και στο γήπεδο, το 0-1 γίνεται στο 43′ με ένα γκολ του Νομπόα. Εκανε ένα βολ πλανέ έξω από τη περιοχή και καρφώθηκε η μπάλα στα δίχτυα. 15-20 φορές να το δοκίμαζε ξανά, δε θα έμπαινε. Ο άνθρωπος αυτός είναι υποκινούμενος. Δεν έχει λόγο να βγει και να πει τόσα πολλά ψέματα. Στη περίπτωση του κ. Ευγενίου, μιλάει με τα πιο απαξιωτικά λόγια για τον κ. Κεφαλά. Τον γνωρίζει όμως. Ο Καρυπίδης δε τον γνωρίζει καν! Ο Κεφαλάς λέει ότι του έκοψε ξυλεία αξίας 300 χιλιάδων ευρώ ο Καρυπίδης. Δεν υπάρχει τέτοιο παραστατικό. Δεν γνωρίζονταν».

Για το τι επιδιώκει ο Αρης από την έγκληση και την αγωγή: «Στην έγκληση ζητάμε τη παραδειγματική του τιμωρία. Στην αγωγή, θα ζητήσουμε ένα ποσό, το οποίο αν εισπραχθεί, για το οποίο αμφιβάλλω αν θα έχει τη δυνατότητα ο κ. Κεφαλάς, θα το δώσουμε σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα υποδείξει ο κ. Καρυπίδης».

Κλείνοντας σημείωσε:«Και εμείς δημόσια δουλειά κάνουμε. Δεχόμαστε συκοφαντίες, ψεύδη. Μαθαίνουμε να ζούμε σε αυτή τη κοινωνία, αλλά κάποια στιγμή να υπάρχει και ένα όριο. Δε μπορεί να έρχεσαι 10 χρόνια μετά και να λες κάτι τέτοιο. Αυτό θα προέκυπτε εκείνη τη στιγμή για μεγαλύτερο στοιχηματισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα