Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (10/07) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Η πρώτη εντύπωση για Ιμπόρα και Κίνι και τα ονόματα για στόπερ και φορ στον Ολυμπιακό, η επικείμενη επιστροφή Παπαπέτρου-Παναθηναϊκού καθώς και οι συμφωνίες της ΑΕΚ με τον Πισάρο και του Άρη με τον Μορόν δεσπόζουν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.

Φουλ «ζεστοί» Ιμπόρα-Κίνι, ΙΩΑΝΝΗΣ με σφραγίδα Αταμάν

Sport Day: Φουλ «Ζεστοί»! «Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά», δήλωσαν τόσο ο Ιμπόρα όσο κι ο Κίνι κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα. Επίθεση κι άμυνα. Δυναμικό μπάσιμο Αλαβές για Αντρέ, νέα κίνηση από Ολυμπιακό, έχει κι άλλη λύση ο Κορδόν που δραστηριοποιίεται και στα στόπερ. Adieu, Mathieu. Συγκινητικό «αντίο», πλην όμως προσωρινό, στον Βαλμπουενά. Παναθηναϊκός: Σενάρια για στόπερ. Οι Νιγηριανοί «στέλνουν» τον διεθνή Αβαζίεμ, αλλά δεν υπάρχει θέμα. Από τη Γαλλία μεταδόθηκε πως ενδιαφέρονται οι πράσινοι για τον Κονγκολέζο κεντρικό αμυντικό Μπατουμπινσικά, του οποίου η τελευταία ομάδα ήταν η Μακάμπι Χάιφα.

Live Sport: ΙΩΑΝΝΗΣ με σφραγίδα Αταμάν! Ο Παπαπέτρου επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Εξάστερου θέλει βάση στην ομάδα του την Εθνική Ελλάδας. 1,5 εκατ. ευρώ η πρόταση για διετές συμβόλαιο, ζήτησε την παραμονή του Παπαγιάννη ο Τούρκος κόουτς, σε ποιες θέσεις ακολουθούν μεταγραφές, τι γίνεται με Γκριγκόνις και Τόμας. Πακέτο Τούρμπο! Τα εκπληκτικά στατιστικά του Μεξικανού, Πιζάρο. Τον «έντυσαν» στα κιτρινόμαυρα οι συμπαατριώτες του που θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία για (τουλάχιστον) διετές συμβόλαιο.

Φως των σπορ: Για γερά νεύρα. Σε... σκληρό πόκερ εξελίσσεται το θέμα του Μάρκος Αντρέ για τον Ολυμπιακό. Η Αλαβές τα δίνει όλα για να πάρει τον παίκτη από τη Βαλένθια, ενώ οι Πειραιώτες πιέζουν για να αποσπάσουν το «ναι» των «νυχτερίδων», δεν είναι αρνητικός για Ελλάδα ο παίκτης. Προτάθηκε ο Παλομίνο για στόπερ. Θέλει Τανούλη, ψάχνει «4άρι». Σε προχωρημένες επαφές με τον Προμηθέα ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του 21χρονου σέντερ. Ναυάγησε οριστικά η υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς και οι Πειραιώτες αναζητούν τον αντι-Βεζένκοφ.

Κόκκινος πρωταθλητής: Παλομίνο και Ράφα Μιρ. Τα νέα ονόματα για στόπερ και φορ. Αντρέ, 1,2 εκ. ευρώ η διαφορά με Αλαβές!!! Φήμες για Τάντιτς! Κυματίζεις για πάντα στην καρδιά μας. Δίχτυα στο NBA, ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί το plan B για τον αντικαταστάτη του Βεζένκοφ.

Μια ανάσα από συμφωνία με Πιζάρο η ΑΕΚ, γόρδιος δεσμός για ΠΑΟΚ, έτοιμος ο γάμος Άρη-Μορόν

Ώρα των σπορ: Έρχονται! Η ΑΕΚ πλέον είναι μια ανάσα τόσο από τη συμφωνία για τον Πισάρο, όσο και από τον υψηλόσωμο διεθνή στόπερ που ζήτησε ο Ματίας. Το υψηλό συμβόλαιο, οι «σειρήνες» και η... βελούδινη σχέση Πισάρο-Αλμέιδα.

Metrosport: Γόρδιος δεσμός. 17 ημέρες πριν τον αγώνα με την Μπεϊτάρ, σέντερ φορ και χαφ δεν ήρθαν ακόμη. Οι ατζέντηδες του Σαμάτα ζήτησαν άλλη μια μέρα παράταση. Έτοιμος ο γάμος του Λορέν Μορόν με τον Άρη μετά το «διαζύγιό» του Ισπανού με την Μπέτις. Εκκερεμεί μια τελευταία επαφή των δύο πλευρών, ποιο είναι το ποσό που μπορούν να καλύψουν οι «Κίτρινοι» για τον παίκτη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα