Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η «πρώτη» για Ροντινέι και Ραμόν από άλλη αφετηρία

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η «πρώτη» για Ροντινέι και Ραμόν από άλλη αφετηρία

Ο Ραμόν

bet365

Οι δύο Βραζιλιάνοι αντιμετωπίζονται σε άλλη βάση σε αγωνιστικό επίπεδο πλην όμως και για τους 2 είναι η πρώτη προετοιμασία τους στον Ολυμπιακό. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ροντινέι και Ραμόν. Δύο παίκτες από την ίδια χώρα, τη Βραζιλία και δύο ποδοσφαιριστές που κάνουν φέτος το καλοκαίρι πρώτη φορά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Άλλο στιλ παικτών βέβαια. Ακόμα και σωματοδομικά αλλά και αγωνιστικά. Ο Ροντινέι είναι πιο... ορμητικός επιθετικά και πιο ποιοτικός δημιουργικά αλλά και στο επιθετικό σκέλος. Και ο Ραμόν όμως αρέσκεται στο να προωθείται και να δημιουργεί φάσεις αλλά και να απειλεί.

Οι δυό τους έκλεισαν στον Ολυμπιακό στα μέσα της σεζόν. Ο Ροντινέι στις 11 Δεκεμβρίου και ο Ραμόν στις 21 Γενάρη, άρα αφότου είχε γίνει η χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στη Μαρμπέγια.

Ο έμπειρος Ροντινέι με τον νεαρό Ραμόν έχουν βέβαια και μία αισθητή διαφοροποίηση. Ο πρώτος προορίζεται για βασικός και 2ος ψάχνει την καθιέρωσή του και το να καταφέρει κάποια στιγμή να έχει πιο κεντρικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ξεκινούν δηλαδή από άλλη αφετηρία για τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Ραμόν σίγουρα μπορεί να μάθει πολλά από τον Ροντινέι και ας είναι αριστερός και όχι δεξιός μπακ. Βέβαια και ο Ροντινέι θα έχει να μάθει πράγματα με το νέο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας με κόουτς τον Μαρτίνεθ.

Ο «Ρόντι», όπως φωνάζουν τον Ροντινέι, έχει 3 ασίστ σε 22 ματς στον Ολυμπιακό. Ο Ραμόν από την άλλη έχει 1 ασίστ σε 10 ματς στους Πειραιώτες.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα